Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Luxury, Make-up, Scurt review // Demachiantul cel bun

Demachiantul cel bun

Revin la rubrica “scurt review” pentru a-i face cunoştinţă Păpuşii Ruseşti cu un produs pe care l-am utilizat de mai multe ori de-a lungul timpului, în unele perioade fiind nedezlipit de beauty case-ul meu: fluidul demachiant Galatéis Douceur, Lancôme (136 lei/ 200ml; 204 lei/ 400ml).

În primul rând aş vrea să vă spun că în cazul ritualului meu de curăţare a pielii, produsul principal utilizat pentru demachierea tenului este apa micelară, aşadar utilizez variantele lapte, fluid, gel, bifazic etc. doar în combinaţie cu loţiunea micelară, de când a apărut aceasta pe piaţă, acum acum mulţi ani. Am luat în iarna 2013-2014 fluidul, după un timp îndelungat în care nu mi-a mai atins porii. Este acelaşi produs de o calitate excepţională.

În al doilea rând, vă dezvălui că prefer încă un produs de curăţare, în afara loţiunii micelare, în principal pentru a înmuia rimelul ce ce este mult mai greu de înlăturat de acţiunea simplă a micelarei.

Ritual personal de demachiere a ochilor

Ritualul personal, pe scurt: dischetă demachiantă bine îmbibată în apă micelară, o doză de fluid Lancôme, întins uniform fluidul, aplicat dischetă pe ochi, aşteptat câteva secunde pentru ca mascara să se înmoaie, şters cu blândeţe, astfel încât pielea sensibilă din jurul ochilor să rămână protejată; repetat, până când pe dischetă nu mai sunt vizibile impurităţi. Tenul rămâne fin, fără a experimenta senzația de piele care ține.

Fluidul Lancôme, scurtă descriere

Ambalajul elegant dispune de pompiţă ce dozează perfect conţinutul care este ferit de impurităţile din aer. Pompiţa este protejată, la rândul său, de capac transparent. Floarea, simbol al brandului, stă sculptată mare şi, în acelaşi timp, fin. Fluidul este uşor, cu o textură mai maleabilă decât cea a unui lapte demachiant. Mirosul – 100% Lancôme. Curăţă eficient, nu este nevoie să insişti, nu este nevoie de o cantitate mare de produs – 2 aplicări pe o parte şi una pe cealaltă parte sunt suficiente/ dischetă. Pentru o demachiere completă a tenului şi gâtului este nevoie de aproximativ 3 dischete, în funcţie de rezistenţa produselor de machiaj aplicate. Printre ingrediente, enumăr, în funcţie de apariţia de pe etichetă, implicit cantitatea din produs: apă, parafină lichidă/ ulei mineral, extract de ananas, diferite tipuri de alcool, parfum (ultimul ingredient din listă) etc.

Această păpuşă salută un produs clasic, de excepţie, ce menţine calitatea impecabilă cu care ne-a obişnuit.

Cu drag,

O păpuşă cu tenul curat

Tags: , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.