Esti aici: Home // Beauty gadgets, Lifestyle, Product review // Testează gratuit epilarea IPL acasă, cu Philips Lumea

Testează gratuit epilarea IPL acasă, cu Philips Lumea

Aşa cum vă spuneam şi când vă povesteam despre experienţa reală de testat epilarea cu sistem IPL acasă (link aici), într-un an de utilizare Philips Lumea am primit foarte multe întrebări, atât online, cât şi offline. Există răspunsuri foarte simple pentru că îl puteţi testa chiar voi, acasă, gratuit, timp de 6 luni, prin campania prezentată în amănunt pe site-ul Philips Lumea.

“În amănunt” este mult spus, pentru că singura condiţie pentru a te înscrie este completarea câtorva date de identificare: nume, prenume, email şi telefon. Două aparate încă aşteaptă să plece către voi, primul aparat din cele 4 puse la dispoziţie ajungând deja în Constanţa.

Philips Lumea la tine acasă

Următoarele două trageri la sorţi sunt pe 4 septembrie şi 4 octombrie 2014, iar noi vă invităm să citiți regulamentul, veți descoperi surprize frumoase dacă îl parcurgeți până la final!

Recomand cu multă căldură Philips Lumea, tehnologia IPL acasă, vă ţin pumnii şi abia aştept părerile voastre după testare.

Cu drag,

O păpuşă mereu susţinătoare a Philips Lumea şi, implicit, a acţiunilor de marketing şi relaţii publice care ajută la promovarea unui produs adorat

Tags: , , , , ,

12 Responses to " Testează gratuit epilarea IPL acasă, cu Philips Lumea "

 1. Maya Secret says:

  M-am inscris si eu, daca ar si noroc, atunci ar fi perfect. Nu ma mai pot epila pe coapse cu ceara pentru ca au inceput sa mi se vada capilarele si nu vreau sa agresez prea tare zona. Epilatorul iese din discutie pentru ca nu il suport decat pe gambe, asa ca momentan ma epilez doar cu crema. In curand sper sa ajung si pe la salon sa incerc IPL-ul.

  • Olivia says:

   Maya-doll, sper sa nu fie nevoie sa ajungi la salon pentru IPL si sa te bucuri de Lumea la tine acasa 🙂 Tinem pumnii, sa fie cu noroc!

 2. Pe 4 septembrie e ziua mea… Oare am noroc? 😀

 3. ALINA CATANA says:

  as dori sa l incerc :X

  • Olivia says:

   Alina-doll, inscrie-te pe site-ul Philips si noi trimitem energie pozitiva in speranta ca te vei numara printre cele selectate. Si daca intri in posesia sa, te asteptam cu drag si curiozitate sa ne spui cum ti se pare.

 4. Alina Stan says:

  ma inscriu si eu , sper sa fie un cadou intarziat pentru ziua mea ( 23 august 😀 ). Fingers crossed. XO

 5. Cosmina Spiridon says:

  Doamne, castigarea lui ar fi cel mai frumos lucru! sufar de o forma usoara de foliculita (fata de ce am vazut) si dupa ani intregi de chinuri, am ajuns la concluzia ca Philips Lumea ar fi singura scapare…. Iti multumesc pentru sansa!

  • Olivia says:

   Cosmina-doll, stiu exact ce zici, si eu am avut mari probleme cu foliculita si, intr-adevar, il utilizez de mai bine de un an si rezultatele sunt incredibile, am scris deja despre experienta de un an.

   Tinem pumnii sa fie o papusa-cititoare castigatoarea, noi multumim pentru ca ne citesti si pentru feedback-ul care m-a facut sa zambesc.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.