Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Dictionar urban de beauty, Event review, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate, Relaxare, Scurt review // Natura din farmacie

Natura din farmacie

Săptămânile trecute am petrecut câteva ore frumoase admirând lacul Floreasca. Descopeream noua gamă Aqua Vita de la Apivita (brand grecesc, cu tradiţie). Mă întrebam dacă există vreo legătură între faptul că mă aflam pe un ponton şi lansarea Apivita. Clarificarea nu a întârziat să apară.

Infuzie de ceai în loc de apă

Noua gamă Aqua Vita conţine ingrediente naturale în proporţie de 98%. Printre acestea, enumerăm: vitex – plantă medicinală pe care Hipocrate o utiliza pentru a trata umflăturile şi inflamaţiile, propolis, ulei de muşcată 100% organic şi ceai grecesc de munte. Ce mi se pare interesant este cum apa a fost înlocuită cu o infuzie de ceai. Inovaţia Apivita, respectiv utilizarea ceaiului grecesc de munte, oferă o activitate antioxidantă superioară celei asigurate de ceaiul verde. Această infuzie reprezintă 70% din conţinutul produsului, asigurând pielii nivelul optim de hidratare.

Prietenie cu natura, până la ultimul detaliu

În ciuda expresiei „nu judeca o carte după copertă”, îmi plac coperţile şi mesajul pe care acestea îl transmit. Ambalajele Aqua Vita sunt prietenoase cu mediul şi sunt confecţionate din hârtie biodegradabilă nesupusă clorinării.

În urma unor teste, a rezultat felul în care acţionează produsele Apivita şi anume, eficient 🙂 Având în vedere că printre ingrediente se numără şi infuzia de ceai de munte, pierderea de apă transepidermală este redusă semnificativ, astfel se îmbunătăţeşte şi hidratarea pielii, ce duce la o mai bună elasticitate a acesteia. Unde mai pui că stimulează pielea în a produce proteine!

Texturi şi parfumuri – în teste

Parte din momentele mele preferate ale zilei implică ritualurile de beauty de dimineaţă şi de seară. Testez crema pentru ten normal-uscat Apivita (139,99 lei, produse disponibile în farmaciile SENSIBLU), cu o textură uşoară dar cremoasă, ce pătrunde rapid în piele. În urma aplicării, tenul rămâne protejat de o peliculă non-grasă şi învăluit într-un parfum delicat şi uşor pudrat, cu care ador să-mi închei ziua.

Semnat: o Isabelle-păpuşă a cărei piele se bucură de atingerea fină a naturii

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.