Esti aici: Home // Lifestyle, Scurt review // Oh, Nicole, oh O∙P∙I!

Oh, Nicole, oh O∙P∙I!

Îmi amintesc o dimineaţă cu surprize când am poposit la sediul 2activePR (agenţia care se ocupă de comunicarea cu presa pentru acest brand în România). Ramona Barbu ne spusese foarte serios că vrea să discute ceva cu noi. Am mers uşor nedumerită şi zâmbetul a apărut rapid: baloane, dulciuri, beauty girls şi o manichiuristă – toate la dispoziţia invitatelor care habar nu aveau despre ce urma să fie “discuţia”. Este genul acela de întâlnire, de semi-eveniment, pe care îl pui la suflet, care îţi face ziua mai frumoasă şi care te inspiră să scrii imediat după, dar şi la mare distanţă.

Când a apărut Nicole în România m-am bucurat sincer, chiar înainte să iau contact cu lacurile by O∙P∙I. Pentru că, fiind un sub-brand O∙P∙I, ştiam că vor fi bune, că nuanţele şi texturile vor fi spectaculoase. Şi bucuria cea mai mare a fost că, practic, puteai cumpăra un lac de unghii din umbrela O∙P∙I la un preţ foarte bun. Iar pentru început de vară, o informaţie pregătitoare: de la 1 iunie, fiecare lac Nicole by O∙P∙I costă 23 lei (reducere 35%), indiferent de culoarea aleasă.

Această păpuşă a vrut să scrie o ştire glossy şi se retrage să admire mai în amănunt lacul Nicole pe care şi-l doreşte: nuanţa “That’s Putting it Mild”. Clasicul nude atât de frumos nuanţat de Nicole.

Cu drag,

O păpuşă clasică, îndrăgostită de culori

Tags: , , , , ,

2 Responses to " Oh, Nicole, oh O∙P∙I! "

  1. Alexantza says:

    Au niste culori tare frumoase. Vanez si eu oferte aici, e 8£ pretul standard si mi se pare cam multicel. :))

  2. Olivia says:

    Paaaai, Alexantza-doll, poate alegi culorile si le cumpara cineva din Ro pentru tine :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.