Esti aici: Home // Beauty gadgets, Bucuresti, Lifestyle, Location review, Luxury, Make-up, Scurt review // Estée Lauder se vede bine la Sephora

Estée Lauder se vede bine la Sephora

Unul dintre motivele pentru care nu pot numi Păpuşa Rusească blog este acela că păpuşile scriu conform inspiraţiei şi nu neapărat conform ritmului de desfăşurare a evenimentelor. Scriem mai târziu decât oamenii din online, probabil că aici se simt cel mai bine reminiscenţele presei glossy, revistelor lunare pentru care am lucrat şi lucrez ocazional, pentru care lucrezi cu două luni în avans, pentru care panica vine abia în deadline, în acea săptămână când întreaga echipă simte adrenalina drumului scurt către print.

Sunt fidelă şi acest lucru nu are de-a face cu cardul Sephora

Abia la final de mai vă prezint o campanie care se încheie în câteva zile. Să vă povestesc puţin despre relaţia mea cu magazinele Sephora: intru cel puţin o dată pe lună, mai precis cam la două săptămâni – de acolo iau “beauty consumabile” – cei mai buni bureţei demachianţi sunt la Sephora, am mai scris despre ei aici. Iau minunata acetonă cu burete despre care îmi doresc să scriu, iau cadouri, admir beauty gadget-uri, testez noutăţi, miros Chanel. Sunt fidelă şi acest lucru nu are de-a face cu cardul Sephora.

Mini fond de ten Estée Lauder cadou – marketing bun

Aşa cum probabil ştiţi, citesc cu nesaţ şi savurez presa glossy românească. Şi, luna aceasta, pentru prima dată, am făcut un test: am găsit o machetă de dreapta (pagină de reclamă) în ELLE, numărul de mai. M-am oprit la ea pentru că îmi place Estée Lauder şi mă interesa informaţia despre fondurile de ten Double Wear Makeup. Şi scria mic undeva că dacă prezint revista la orice magazin Sephora primesc o mostră din fondul de ten, mostră în nuanţa tenului meu. La următoarea vizită în Carrefour Orhideea (cel mai apropiat de mine) am luat revista şi am deschis la pagina indicată. Una dintre angajate m-a dus relaxată la standul Estée Lauder şi m-a ajutat să aleg nuanţa potrivită tenului meu deschis – 2. Am mers împreună la casă şi am luat sticluţa cu poţiunea ce avea numele meu pe ea.

Îmi place fondul de ten Double Wear Makeup cu SPF 10, de la Estée Lauder – se întinde minunat, durează până seara, transformă pielea în deja clişeul “ten de porţelan”. Cu toate acestea, nu m-a convins să renunţ la Chanel Vitalumière Aqua (despre care am mai scris şi aici). Motivul principal – deşi este un fond de ten relativ light, Double Wear Makeup se demachiază mai greu – l-aş alege ca al doilea fond de ten, pentru seară, având putere de acoperire ceva mai mare decât Chanel-ul preferat.

Am găsit campania Sephora şi în revista UNICA de mai şi încă nu am terminat de citit revistele glossy de luna aceasta. Treceţi pe la Sephora şi cereţi mostra voastră de fond de ten – o mică bucurie luxury pentru un machiaj fericit.

Cu drag,

O păpuşă care apreciază marketing-ul bine gândit

Tags: , , , , , , , , ,

4 Responses to " Estée Lauder se vede bine la Sephora "

 1. Stefana says:

  Eu am avut varianta veche Double Wear care mi s-a terminat si, stiind ca au schimbat formula, mi-a fost teama sa il cumpar din nou. Ai idee pana cand este valabila oferta?
  Preferatul meu tot Vitalumier Aqua este :D, dar Double Wear era imediat pe locul 2, cum ai zis si tu, pentru seara si iesirile in oras. Parca as vrea sa il iau din nou.

  O zi faina!

 2. Olivia says:

  Stefania-doll, pana la 31 mai este valabila oferta, deci pana sambata, inclusiv.

  Intuiesc ca avem tipuri de ten asemanatoare daca alegem aceleasi fonduri de ten :)

  Spor la testat si, de ce nu, spor la shopping!

 3. Dara says:

  Si mie imi place Vitalumiere Aqua, dar mai nou m-am indragostit de Perfection Lumière Velvet. :)
  Nu stiam de minioferta asta cu Estee Lauder, mersi de tips. :)Poate trec o fuga pe la Sephora.

 4. Olivia says:

  Dara-doll, si eu multumesc pentru tip, la urmatoarea vizita in Sephora incerc Perfection Lumière Velvet. Daca are aceeasi textura light probabil ca mi-ai dat de regandit beauty-buget :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.