Esti aici: Home // Event review, Lifestyle, Location review, Papusi calatoare // După petrecere, pregăteşte-te de petrecere

După petrecere, pregăteşte-te de petrecere

În general, scriu greu. Am nevoie de atmosferă, de sentiment. Sunt mai multe variante – fie scriu în timpul acţiunii, fie imediat după, fie la câteva zile, fie după mult timp. La petrecerea de sâmbăta trecută mi-ar fi plăcut să fi avut laptopul cu mine. Ar fi fost ridicol ca la ora unu-două noaptea, în timp ce lumea dansa şi Old Nick Pub Sinaia era plin, să fi scos gadgetul pentru că atunci aveam cea mai mare inspiraţie. Am ajuns în camera pensiunii din Sinaia şi, la trei noaptea, deşi zâmbeam la gândul că am mai creat o amintire, îmi simţeam mâinile şi creierul prea obosite să redacteze. Este şi aceasta o modalitate de a contoriza nivelul distracţiei.

Aşa cum vă spuneam acum exact o săptămână, mă pregăteam de Greek Party-ul organizat împreună cu The Beards Studio. Formaţie live, ora 00:00, localul plin în accepţiunea mea. Managerul, o gazdă impecabilă, mereu atent la fiecare client şi invitat, îmi spunea că e puţină lume, că localul este la la jumătate din capacitate. Ora 1:30 – mă deplasam cu greu către punctul de interes, formaţia live. Da, lumea încă dansează pe mese la Old Nick Pub Sinaia – doar raţiunea vârstei şi faptul că nu prea beau alcool m-au ţinut cu picioarele pe pământ. Dacă spun că atmosfera a fost incendiară poate părea clişeu. Atunci… cum să spun? Că lumea – localnici, bucureşteni, turişti străini – se distra, că barometrul ar putea fi că toţi cei prezenţi erau în picioare, dansând, că eram continuu înconjurată de sute de zâmbete, că barmanii nu mai pridideau cu aducerea băuturilor, făcându-şi timp să arunce o privire, mereu atenţi şi, deşi la muncă într-o sâmbătă noaptea, la fel de bine dispuşi ca invitaţii.

Întotdeauna mi-e greu să ţin scurt un text pe care-l scriu cu plăcere. Cu toate acestea, simt că trebuie să mă apropii de final – mâine e sâmbătă şi, deşi nu voi fi în Sinaia, mă întreb ce ratez şi mi-aş dori să simt puţin din atmosferă – dacă ar exista o cameră live care să transmită din Old Nick Pub Sinaia aş accesa-o cu siguranţă.

Această păpuşă rămâne în Bucureşti şi se gândeşte la Old Nick Pub-ul din Piaţa Lahovari. E mai aproape şi se laudă cu Roof Garden. Sună bine.

Cu drag,

O păpuşă care a fost zeiţă pe ritmuri greceşti într-o sâmbătă noaptea de neuitat

Tags: , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.