Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Event review, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Brand nou, lansat cum se cuvine: Le Petit Marseillais

Brand nou, lansat cum se cuvine: Le Petit Marseillais

Zilele trecute mi s-a făcut dor de un loc pe care l-am cunoscut, deocamdată, doar în gândurile mele. Când o să fiu mare, o să mă mut pentru o perioadă de timp nelimitată undeva în sudul Franţei şi o să mă îmbăt în fiecare dimineaţă cu miros de lavandă. Pentru mine, Provence este un câmp imens mov ce miroase a levănţică. Într-o broderie de spumă fină, m-am teleportat pe flori mici de lavandă în mijlocul visului meu şi călătoresc în spaţiu şi timp cu fiecare poţiune Le Petit Marseillais.

Bienvenue!

Cele îndrăgostite de parfumuri mediteraneene vor fi bucuroase să afle că Le Petit Marseillais a venit în România. Probabil aţi văzut deja mişcarea puternică de marketing – reclamele la tv, iar presa print & online a fost răsfăţată cu un eveniment cum se cuvine. Petrecerea de bun-venit a fost o întâlnire glossy cu adevărat frumoasă, şi pentru că „frumos” este relativ, o să detaliez puţin. Din haoticul Bucureşti, am păşit într-o terasă scăldată de soare şi cu vedere asupra întregului oraş. Scaune din fier forjat, mateloţi talentaţi ce făceau portrete la minut, oameni veseli şi specialităţi culinare franţuzeşti, tot locul fiind garnisit cu flori aducătoare de zâmbete. Atmosfera relaxată a fost întregită de încântătoarea formaţie live. Apus la înălţime şi „La vie en rose”, ce poate fi mai frumos?

Texturi, culori şi miresme

Am testat deja gelul de duş cu lavandă şi miere (10,8 lei) – un deliciu olfactiv, răsfăţ pentru piele. Spuma densă şi fină catifelează şi învăluie pielea într-o mireasmă ce te face să închizi ochii. Am încercat şi laptele de corp hidratant cu unt de karite, ulei de muşeţel şi lapte de smochine (16,75 lei). Îmi place textura uşoară, ador senzaţia satinată pe care o lasă pielii şi parfumul delicat. Faptul că produsele au la bază ingrediente de origine vegetală, că sunt biodegradabile şi că au caracter ecologic reprezintă încă un motiv pentru care îmi place Le Petit Marseillais. După primele întâlniri cu brandul care tocmai şi-a făcut frumos intrarea în România vă pot spune că abia aştept să încerc mai multe produse LPM.

Semnat: O păpuşă-Isabelle visătoare

Tags: , , , , , , ,

3 Responses to " Brand nou, lansat cum se cuvine: Le Petit Marseillais "

  1. Imi place tare mult crema de corp Le Petit Marseillais cu ulei de musetel si lapte de smochine.Are un miros discret de mure, e fina si intra repede in piele. Félicitations Le Petit Marseillais!

    • Olivia says:

      Multumim pentru feedback, Papusica Matura 🙂 Noi nu l-am incercat inca, dar ne-ai facut curioase.

      Imbratisari de la papusi pentru o papusa speciala!

  2. […] cum am mai scris aici, brandul a sosit pe rafturile române?ti nu cu mult timp în urm?, iar intrarea a fost […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.