Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusa Ruseasca - Partener Media, Scurt review // 5 proiecte ce ating simţurile

5 proiecte ce ating simţurile


Păpuşile ştiu lucruri din lumea frumuseţii. Uneori, ştiu lucruri care rămân secrete până la un anumit moment, află despre lansări importante cu mult timp înainte ca produsele să apară pe piaţă, primesc comunicate de presă ce conţin cuvântul “embargo”.

Şi de data aceasta ştim ceva ce va fi dezvăluit abia duminică, pe paginile celor implicate într-un proiect foarte drag, foarte colorat, foarte elmiplant: proiectul ce atinge simţurile – senses touch.

Până la dezvăluirea de peste câteva zile, vă spunem că suntem în “plină” testare a celor trei geluri de duş în ambalaje semi-transparente, care miros delicios şi despre care pielea spune că sunt adorabile: passion mood – cu extract de floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang, freshen up – cu extract de mango şi acai berry şi preferatul subsemnatei, mov, calming spa – cu extract de frangipani şi ulei de argan (10 lei fiecare). Toate miros sublim şi mă poartă în călătorii parcurse cu ochii închişi şi zâmbetul pe buze, preţ de un duş.

Proiectele!

Până duminică, vă invit să vă lăsaţi seduse de proiectele celor cinci beauty girls, proiecte inspirate de cele trei geluri de duş cu ingrediente exotice:


Ioana Dumitrache – o călătorie printre fluturi şi glitter – machiaje ce ating simţurile.

Antonia este ea cu ea şi cu Macnetize în trei outfit-uri colorate senses touch.

Cristina – fotografii superbe, atenţia la detaliile unei manichiuri altfel – o manichiură în nuanţe elmiplant, de vară.

Julie spune o poveste şi deapănă amintiri, în imagini. Oh, cât adorăm poveştile!

A beauty tale şi încă o poveste scrisă cu lacuri de unghii în nuanţele gelului meu preferat.

Până duminică vă spun doar că acest parteneriat media este cu totul şi cu totul special, iar posturile de mai sus sunt nişte teasere. Cuvinte aurite susţine proiectul şi… ce să fie, ce să fie? Pe duminică, la dezvăluiri!

Cu drag,

O păpuşă între păpuşi şi geluri de duş

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses to " 5 proiecte ce ating simţurile "

 1. Foarte vesele aceste 3 senses touch, abia astept sa le incerc, sunt fan elmiplant. Deocamdata folosesc cu mare placere elmiplant care moments cu bambus si unt de shea.E placut si cremos iar mirosul este chiar deosebit: miroase a curat si a nou, stiti mirosul dintr-o casa sau o masina noua, nu mirosul de vopsea sau de piele, pur si simplu miroase a nou si a proaspat.Astept dezvaluirile de duminica!

  • Olivia says:

   Papusica matura, ne bucuram ca ne-ai scris si ca acest material te-a facut curioasa :) Intr-adevar, gelurile de dus elmiplant se afla si pe lista noastra de favorite: produse romanesti cu raport calitate-pret exemplar. Ne place cum ai descris mireasma care moments, te imbratisam!

 2. Miu Miu says:

  Abia astept sa vad despre ce este vorba :)

 3. […] povesteam deun?zi despre un proiect. V? scriam aici despre 5 site-uri pe care le urm?rim ?i care, timp de dou? s?pt?mâni, sunt gazdele unui joc […]

 4. pop aurelia says:

  Intr-adevar, gelurile de dus elmiplant imi atrage cel mai mult atentia care se afla si pe lista noastra de favorite in familia noastra finca suntemmulte femei si dupa cum am citit sunt produse romanesti cu raport calitate-pret exemplar.Vom incerca cu siguranta

 5. Arbanas Maria says:

  Intreaga gama Elmiplant contine o combinatie unica de ingrediente naturale care rasfata simturile. Sunt multumite de aceste produse..

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.