Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Lifestyle, Make-up // Cadoul potrivit şi bine gândit pentru piele

Cadoul potrivit şi bine gândit pentru piele

Frumuseţea pielii vine, în primul rând, din interior. Apoi, datorită genelor. Apoi, datorită produselor pe care le aplicăm, fie că vorbim despre curăţare, aplicarea cremelor (generic, vorbind) sau produse de machiaj. Maybelline NY a ales o strategie de promovare de nota 10 pentru noul produs, fondul de ten Better Skin (36,5 lei).

Am primit un telefon de la o doamnă care mă întreba dacă sunt la redacţia cu brad în curte (bine, mă întreba dacă sunt la birou, însă am simţit nevoia să fiu mai plastică), pentru că e pe drum un pachet ce conţine două cadouri din partea Mihaelei Munteanu, PR manager L’Oréal. A ajuns pachetul ce cuprindea meniul detox pentru o zi, marca ICONIC şi, bineînţeles, produsul nou lansat despre care vă spuneam.

Mă impresionează strategiile de relaţii publice bine gândite şi, cum în ultima perioadă simt nevoia să scriu mai mult despre comunicare, vă povestesc un pic despre un cadou bine gândit. În general, când un om/ o echipă de comunicare se gândeşte la un cadou de presă care să însoţească un produs, e nevoie de multă creativitate şi, cel mai bine, de mulţi oameni, de mai multe creiere, de brainstorming. Nu ştiu dacă Mihaela (cunoscută şi scurt, MM) a avut parte de ajutor în a gândi acest concept de cadou, însă ştiu că cineva a avut o sclipire: vrei piele mai frumoasă? Foloseşte un fond de ten porivit. Vrei piele mai frumoasă? Mănâncă organizat, bine, sănătos. Vrei piele frumoasă? Uneşte îngrijirea interioară cu cea exterioară şi o vei avea!

Stil de viaţă, fond de ten

Meniul ICONIC de o zi – sucuri din legume şi fructe, salată, supă de roşii, gustare din dovlecei cu tofu – a fost împărţit între păpuşi şi savurat până la ultima vitamină, iar fondul de ten cu noua formulă pe bază de Actyl C, care reduce aspectul tern al tenului, coşurile, petele pigmentare şi roşeaţa, aşteaptă să fie testat. Noul produs este dispnibil în 8 variante de culori şi ajută la netezirea şi reîmprospatarea tenului. Dosarul de presă promite 16 ore de acoperire perfectă şi piele cu aspect îmbunătăţit in 3 săptămâni.

Această păpuşă salută o idee frumoasă şi deşteaptă şi se retrage la siesta.

Cu drag, o păpuşă care apreciază fiecare gest frumos şi delicios ce vine către ea

Tags: , , , , , , , , , , ,

5 Responses to " Cadoul potrivit şi bine gândit pentru piele "

  1. Dara says:

    Da, chiar o idee tare frumoasa! Dar acum sunt mai curioasa de meniul detoz decat de fond de ten. :)

  2. Olivia says:

    Papuselelor, asta probabul nu e o veste tocmai buna pentru scopul comunicarii omului de PR al brandului de produse de beauty, dar sunt sigura ca cei de la ICONIC vor aprecia preferintele voastre daca vor vedea aceste comentarii :)

  3. Enchanted Ana says:

    Cat de delicios arata meniul!!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.