Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate, Product review // Loţiune micelară românească – elmiplant

Loţiune micelară românească – elmiplant

Mă străduiesc de aproximativ patru ani să scriu despre loţiunile micelare. Am început şi gândit de nenumărate ori materiale, am strâns fotografii cu produse, descrieri şi preţuri şi iată-mă după mult timp de la descoperirea inovaţiei geniale în demachiere, notând.

Poftă şi dor de cuvinte

Redactez deasupra unui text pe care mă abţin să-l citesc înainte de a termina de scris o introducere lungă, pe care o scriu cu poftă şi cu dor de cuvinte. Am avut ocazia de a testa în premieră loţiunea micelară de la elmiplant. Păpuşa-Isabelle, Păpuşa-Elena şi eu. Încă de a doua zi am început dezbaterile şi laudele. Unele produse te fac, pur şi simplu, să te îndrăgosteşti.

Nu ştiu loţiune micelară să existe în România şi să nu o fi încercat. Mass market, dermato, le cunosc în amănunt, până la preţuri cu zecimale. Este nelipsită din procesul de curăţare a tenului, iar achiziţionarea loţiunilor „2 la preţ de 1” e un fel de beauty-sport. Sau a fost. Până am descoperit loţiunea micelară de la elmiplant. Cu adevărat o revelaţie, pornind de la produsul în sine, prietenos cu tenul meu de la prima aplicare, şi până la preţul imbatabil – 13 lei.

Iar acum, după introducerea pe care degetele mele ar transforma-o numaidecât într-un review, merg şi vă invit alături de mine să îndreptaţi privirea mai jos, câtre rânduri scrise de o păpuşă-boboc cu ten proaspăt şi minte limpede, de domnişoară ce începe să pătrundă intens şi sigur în lumea fascinantă a produselor de beauty. Doamnelor, domnişoarelor (şi mi-aş dori domnilor, pentru că vorbim despre un produs care se potriveşte oricui), Păpuşa-Isabelle, un text pe care sunt nerăbdătoare să îl parcurg, alături de voi.

Micele şi bizarerie

Printre multele cuvinte învăţate zilele trecute, două se află printre preferatele mele: bizarerie şi micele. Când le pronunţi, parcă te îndrăgosteşti, bi-za-re-ri-e, mi-ce-le. Următorul material nu este despre micile mele pasiuni pentru cuvinte, ci despre micele, mai exact, despre loţiunea micelară de la elmiplant.

Micele, micele

Loţiunea micelară este un echibru perfect între particule foarte fine de ulei şi apă; acesta poartă denumire de mi-ce-le. La o singură atingere de dischetă demachiantă, micelele se activează şi înglobează impurităţile, particulele de praf şi sebum şi machiajul, lăsând tenul curat şi catifelat.

Promisiuni elmi

După acest mic research despre ce înseamnă şi cum acţionează loţiunea micelară, o să vă povestesc despre un produs nou marca elmiplant. Îmi place că cei de la elmiplant au scos o loţiune micelară la un preţ mai mult decât accesibil (13 lei) şi de o calitate ce poate concura cu uşurinţă cu nume şi mai mari din industrie. Încă de la prima folosire am fost încântată de cel mai nou produs lansat. Într-un ambalaj pastelat, stă ascunsă o loţiune delicat parfumată, ce îşi respectă promisiunile. Formula noului produs este îmbogăţită cu extract de bumbac 100% natural, obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Bogat în proteine și minerale, extractul este ideal pentru pielea sensibilă, conferindu-i un aspect catifelat și suplu. Hydro Nutrient este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Previne deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort. Hipoalergenică, fără parabeni, fără parafine, fără coloranţi. 

Utilizare şi putere cu acţiune delicată

Nu folosesc des machiaj, dar cu prima ocazie pe care am avut-o, am testat cum îl îndepărtează loţiunea micelară despre care vă spuneam. Este un produs 3 în 1, adică potrivit pentru ten, ochi şi buze. Cu o singură atingere a dischetei demachiante, am îndepărtat rimelul rezistent la apă. Mă deranjează să insist asupra ochilor când vine vorba de demachiere, aşa că am fost bucuroasă să constat că nu e nevoie să fac asta cu loţiunea micelară. Rujul, acum e, acum nu mai e, uite aşa! După utilizarea loţiunii, nu mai folosesc loţiune tonică şi nici nu clătesc faţa cu apă. Aplic loţiunea micelară nu doar când folosesc machiaj, ci în fiecare zi, pentru a curăţa şi împrospăta tenul.

Ten răsfăţat

Tenul meu încărcat devine curat, catifelat şi se simte bine. Faptul că nu coţine alcool îmi ajută pielea să nu se simtă deshidratată. Şi uite aşa, e o adevărată plăcere să te bagi în pat cu tenul zâmbinând.

Semnat o Isabelle-păpuşă îndrăgostită de micele şi… bizarerie

(şi o Olivia-Păpuşă care s-a îndrăgostit de textul Isa-Păpuşii)

Tags: , , , , , , , , ,

4 Responses to " Loţiune micelară românească – elmiplant "

 1. gadjodillo says:

  papusilor, pentru par nu exista produse de curatat delicate si care sa regenereze? vreau si eu o lotiune-sampon care sa refaca radacina parului.

 2. Olivia says:

  Gadjodillo, in primul rand te rog sa scuzi modificarea comentariului, momentan platforma nu suporta diacritice in comments, nu stim de ce, dar lucram si incercam sa rezolvam :)

  Referitor la produse pentru par delicate – exista multe astfel de sampoane, printre preferatele mele numarandu-se Eucerin (brand de suflet) PH5. Este delicat cu scalpul daaaar, nu are in prim-plan regenerarea.

  Un papusel are scalp sensibil, cu scuame, efectiv rani. La farmacie i-au recomandat brandul Ducray. Foloseste samponul de ceva vreme si imbunatatirea aspectului s-a vazut de la prima utilizare, asadar iti recomand sa incerci sa afli mai multe despre acest brand de dermatocosmetice, care ar putea avea si un produs de tipul celui de care are nevoie parul tau.

  Asadar, personal nu stiu sa-ti dau un raspuns exact, insa cred in puterea vindecatoare a dermatocosmeticelor.

 3. Olivia says:

  Marian-papuselule, ne bucuram foarte mult :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.