Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Cosmetice bio, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate, Parfum, Product review // Crăciun în jurul lumii frumuseţii

Crăciun în jurul lumii frumuseţii

Zilele acestea, asemuiesc orașul unui brad ce cu fiecare zi și cu fiecare ornament se metamorfozeză în bradul festiv. Și cei de la LOccitane au aranjat frumos o podoabă în acest brad al tuturor care anunță sosirea sezonului rece. Am avut ocazia să descopăr parfumul ce completează această atmosferă și să încerc produse care vor îmblânzi vremea rea.

Sărbători cu arome de mimoză și salcâm

Iarna, îmi place să mă înconjor de arome calde, cu accente subtile și care împrumută din farmecul zilelor cu soare și al florilor primăvăratice. Parfumul salcâmului îmi amintește cu nostalgie de zilele leneșe cu miresme de flori proaspete, iar mimoza este atigerea delicată care întregește tabloul olfactiv. Îmi place că este un parfum pentru zile reci cu un buchet cald și strălucitor. Fleur d’Or & Acacia – EDT – 75 ml – 240 lei.

Piele fericită cu ulei… neuleios

Am tot auzit spunându-se că femeile ar fi nehotărâte, că nu știu ce vor, că vor și alb, dar vor și negru. În orice caz, cei de la L’ Occitane au găsit formula pentru a împăca laturile contradictorii ale acesteia și au creat uleiul de corp… neuleios. Acesta are proprietățile uleiului și răsfață pielea întocmai unui ulei cu textura obișnuită, dar fără a lăsa o peliculă grasă pe suprafața pielii. Abia aștept să închei ritualul de relaxare cu acest ulei care învăluie trupul într-o aromă delicată, ce te face să închizi ochii. Poate fi pulverizat şi pe vârfurile firelor de păr. Ulei iluminator Fleur d’Or & Acacia – 100ml – 129 lei.

Călătorii olfactive

Buticul L’Occitane este ca o plimbare pe câmpuri întinse, pline cu arome florale. Fiecare raft te poartă în diferite colțuri ale lumii: Corsica, Provence, Burkina Faso și multe altele. În ambalaje eco cu design colorat se află amestecate ingrediente-minune incluse în poțiuni cu texturi fine, ce îmbracă delicat pielea.

Grija şi respectul pentru mediul înconjurător

Îmi plac în mod deosebit grija și respectul brandului pentru mediul înconjurător, și aici mă refer atât la mediul natural, cât și la oamenii care fac parte din acest mare proiect. Spiritul Sărbătorilor se întinde nu doar pe parcurusl acestora, ci pe durata întregului an.

Apreciez foarte mult că unul din principiile de bază este respectul, respectul pentru natură și pentru oameni. Faptul că ne putem răsfăța cu produse de calitate, obţinute din ingrediente diverse și culese de pe întreg mapamondul. Am probleme de vedere, aşadar simpatizez cu cele două domenii principale de acțiune: sprijinirea persoanelor cu deficiențe de vedere și cea a emancipării economice a femeilor din Burkina Faso (Africa de Vest).

Link-ul vă duce direct în catalogul cu produse de Crăciun L’Occitane, iar mai jos regăsiţi o mică selecţie a pachetelor pregătite pentru această perioadă.

Această călătorie se opreşte pe moment, iar o Isabelle-păpușă călătoare porneşte către Crăciun

 

 

Set cadou Cherry Blossom – 376 lei

Conţine:

EDT 100ml,

Loţiune de corp perlată 75ml,

Gel de duş 250ml,

Cremă de mâini 30ml,

Săpun 50g

 

 

 

 

 

 

 

Set Precious cu extract de imortele – 343 lei

Conţine:

Cremă de faţă cu extract de imortele 50ml

Loţiune tonică 200ml

Spumă demachiantă cu extract de imortele 50ml

 

 

 

 

 

 

Set cadou L’Occitan (pentru el) – 416 lei

Conţine:

Gel de ras 150ml

Balsam după ras 30ml

Gel de duş 250ml

Apă de toaletă 100ml

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.