Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Dictionar urban de beauty, Event review, In farmacii, Lifestyle // Zahăr + piele = tinereţe. O utopie?

Zahăr + piele = tinereţe. O utopie?

Repet fără ruşine şi o voi tot face: factorul numărul unu de îmbătrânire a pielii – soarele; factorul numărul doi de îmbătrânire a pielii – zahărul. Atunci, cum ar putea fi benefică prezenţa acestuia în viaţa pielii noastre? Răspunsul vine de la Ivatherm, brandul dermatocosmetic românesc.

Zahăr pe piele = producţie de colagen => love

Am aterizat într-o zi fără locuri de parcare pe Aleea Alexandru numărul 7. Ştiu adresa Iqonique pe dinafară, multe evenimente glossy “aleg” această locaţie pentru desfăşurare. Înghesuială mare de frumuseţi, toată lumea prezentă pentru a descoperi cea mai nouă gamă Ivatherm: GlykoLift. Nu ştiu dacă numele vă duce deja cu gândul la zahărul despre care vă scriam în introducere, dar aflu din comunicatul de presă că glicanii sunt zaharuri complexe care stimulează fibroblastele pentru producerea colagenului. Ce am înţeles din asta? Zahăr pe piele = producţie de colagen => love.

Acid hialuronic şi sidef

Căutam “glican” în dicţionar şi cuvântul nu există, pentru că este vorba despre un termen medical specific, iar dicţionarul meu medical a dispărut undeva între albumele arhitecţilor colegi de birou. Comunicatul de presă îmi vine din nou în ajutor, explicându-ne că aceşti glicani sunt zaharuri complexe esenţiale pentru comunicarea dintre celulele corpului uman. Odată cu înaintarea în vârstă, eficienţa lor este mult diminuată, iar aici intervine noua gamă: GlykoLift restabileşte comunicarea dintre celulele pielii şi transmite mesajul de producţie a colagenului.

Noile produse (cremă anti-aging – 116 lei şi ser anti-aging – 133 lei) conţin patru ingrediente active:

–          Glycokine Factor S™

–          Extract de alge brune, cu efect de stimulare a producţiei colagen

–          Polizaharide extrase prin biofermentare din ovăz şi drojdie

–          Acid hialuronic – ah, acidule iubit (oricât de ciudat ar suna)!

Produsele conţin şi unt de karité, pentru hidratare în profunzime şi vitamina E, un antioxidant care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Tot între ingrediente, se numără şi… sideful. Da, aţi citit bine, acea materie lucioasă, cu irizaţii, care formează stratul interior al cochiliei unor scoici. Rolul acestuia din urmă este de a crea un efect optic imediat de luminozitate şi strălucire.

Folosite împreună, aplicate regulat, dimineaţa şi seara, pe pielea perfect curăţată (în ordinea ser şi apoi cremă), utilizate pe o perioadă de minimum o lună, dermatocosmeticele dau rezultate: piele regenerată şi întinerită.

Până la finalul lunii decembrie, pachetul Ivatherm conţinând serul şi crema din gama GlykoLift poate fi achiziţionat din farmacii sau de pe site-ul oficial la preţul aproximativ de 130 lei.

Deci zahăr + piele = love? Da, se poate!

O păpuşă care iubeşte zahărul, în toate formele sale

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Zahăr + piele = tinereţe. O utopie? "

  1. Imi place articolul, produsele sunt de vis, le am si eu si vor intra curand in teste :).

  2. Olivia says:

    Ana Maria-doll, multumim pentru aprecieri, inseamna mult venind de la un beauty-ochi critic :)
    Astept si eu un feedback de la o anume utilizatoare (mama) si abia astept sa citesc parerea ta.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.