Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Cosmetice bio, Dictionar urban de beauty, Event review, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Elixir cu vin, secretul frumuseții pielii

Elixir cu vin, secretul frumuseții pielii

Deși nu mă aflu încă la vârsta la care ar trebui să-mi fac griji din cauza liniilor fine apărute pe ten, gât sau decolteu, mă gândesc ce pot face să previn apariția lor. Pentru că, deşi perseverentă şi încercând de mai multe ori, încă nu pot să las țigările și nu prea mă lasă sufletul să spun „nu” unei ieșiri cu prietenii în club. Şi astfel, uneori mi-e teamă că o să mă trezesc într-o bună dimineață cu niște riduri care nu vor fi de tocmai de expresie, ci cauzate de lungile sesiuni de râs cu mai sus amintiții oameni, alături de care petrec în condiţii nu tocmai prietenoase cu pielea (poluare, privare de somn etc).

Așa că, în ultimul timp, acord mult mai multă atenție ritualului de skin care, citesc cu mare atenție review-urile și etichetele produselor de beauty și dacă am dubii, apăs tasta 5 de pe telefon și o sun pe păpuşa-Olivia. This pretty face needs some work from time to time…

Apa înlocuită cu ceaiul verde în compoziţia noilor cosmetice

Când se ivește ocazia să aflu lucruri noi, de la specialiști în domeniu, sunt all in. De aceea, mă bucur că am putut fi prezentă la lansarea gamei Wine Elixir de la Apivita. Pe bază de ingrediente naturale, precum vinul roșu, ceara de albine și polifenolii din măsline, gama Wine Elixir oferă un tratament complet de îngrijire a pielii pentru prevenirea și combaterea semnelor imbătrânirii. Iar pentru o îngrijire completă, apa a fost înlocuită de o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor și pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.

Vinul, elixirul frumuseții și al vieții

Tot în cadrul evenimentului de lansare, am  aflat de la Evangelina Panou (Apivita International Training Manager) secretul longevității – un pahar de vin roșu în fiecare seară și un bun partener de viață. Complet de acord.

Dar să revenim la lucrurile pe care le putem cumpăra. 🙂 Chiar dacă nu reușim să ne bucurăm de paharul zilnic, ne putem răsfăța tenul cu cremele și uleiurile fine și oh-ce-frumos mirositoare, pe bază de vin. Gama Wine Elixir, disponibilă în farmaciile Sensiblu, conține ulei antirid și de reparare pentru masaj facial, cremă antirid și fermitate de zi, cremă antirid și fermitate de noapte, cremă antirid pentru ochi și buze. În continuare, vă invit să urmăriţi specificațiile tehnice ale fiecărui produs.


Ulei antirid și reparare pentru masaj facial
, 30ml – 172,9 lei

Uleiul organic de struguri reduce ridurile și oferă fermitate, în timp ce extractul organic de măsline, floarea soarelui și migdale hidratează pielea și oferă protecție antioxidantă.

Crema antirid și fermitate de zi, 50ml – 155 lei

Uleiurile naturale din plante și ovăzul hrănesc și hidratează pielea uscată în profunzime, iar vinul roșu acționează asupra celor mai profunde riduri. Lupinul și ceara de albine redau fermitatea pielii, îmbunătățindu-i textura și elasticitatea.

Crema antirid și fermitate de noapte, 50ml – 172,9 lei

Repară pielea în timpul somnului cu acest tratament de regenerare care utilizează vinul roșu și resveratrolul, ce stimulează producția de colagen și elastină, și ajută la diminuarea celor mai profunde riduri. Ceara de albine hidratează și netezește pielea, iar acidul salicilic exfoliază delicat și uniformizează nuanța pielii pentru a-i restabili strălucirea naturală.

Crema antirid pentru ochi și buze, 15ml – 141,9 lei

Special concepută pentru zona sensibilă din jurul ochilor și a buzelor, aceasta cremă calmantă conține vin roșu și lupin pentru a crește elasticitatea pielii și pentru a reduce ridurile profunde. Extractul de castan, împreună cu celelalte ingrediente naturale, hidratează, reduc cearcănele și pungile din jurul ochilor.

Deși cunosc mulți oameni minunați, cărora li se pot citi poveștile de viață pe fețe, prefer ca pielea mea să se mențină elastică, fără riduri profunde, iar toate amintirile să rămână deep down my soul.

Cheers,

Delia, a wine-sipping doll

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Elixir cu vin, secretul frumuseții pielii "

  1. Belatriz says:

    Date fiind ceqle spuse de tine se pare ca expresia “Vinul e mai bun odata cu trecerea timpului” are o semnificatie mai puternica se pare.
    Ma intreb care e diferenta dintr-o baie cu vin si consumul alimentar al acestuia.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.