Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Gorgeous men, Lifestyle, Location review, Luxury // Sprâncene perfecte şi cursuri pentru acestea

Sprâncene perfecte şi cursuri pentru acestea

O seară frumoasă de septembrie, o lansare deosebită. Memorabilă. iBrows. Adică este vorba despre sprâncene. Este vorba despre un concept nou, dar să nu mă las pradă platitudinilor glossy şi să trec direct la poveste, înainte să fi citit comunicatul de presă.

O relatare scurtă despre un concept simplu şi, totuşi, atât de original. Pe Darius Stănese l-am cunoscut acum câţiva ani, când conducea un salon poziţionat în cadrul unuia dintre hotelurile Ibis. Mergeam acolo la masaj, fără să fi avut ocazia să testez talentul celui care are să devină, probabil, gurul cu ochi albaştri al sprâncenelor. Timpul a trecut şi am început să o tot aud pe Adina Necula vorbind despre acest Darius care i-a conturat minunat sprâncenele, fără să fac legătura, în primă fază. Apoi am realizat că Darius renunţă la salonul despre care vă spuneam, pentru că avea să deschidă, într-o seară de septembrie cu vreme prietenoasă, iBrows. Pe Aviatorilor, zona unde fiecare bucureştean în trecere suspină “aş vrea să locuiesc aici!”, într-o casă cu istorie, se deschide primul studio din România dedicat exclusiv serviciilor de pensat profesional.

Servicii de pensat, şcoală şi preţuri

Şi acum, vine timpul pentru comunicatul de presă, care dezvăluie că iBrows Studio reuneşte două componente: pe de o parte, gama de servicii de pensat (stilizare, tundere, vopsire, tatuare, reshaping), adresată publicului larg, indiferent că vorbim despre doamne sau domni, şi pe de altă parte şi cel mai şi cel mai interesant, zona educaţională, anume şcoala pentru specializare în arta sprâncenelor perfecte. Preţurile sună astfel:

 • pensat profesional formă – 80 lei;
 • întreţinere formă – 60 lei;
 • tatuaj – 800 lei;
 • cursurile au preţuri începând cu 300 EUR, iar mai multe informaţii pe i.brows@yahoo.ro sau în noua locaţie.  

Această păpuşă salută deschiderea centrului de pe Aviatorilor 51-52 şi este sigură că va avea parte de noroc, aşa cum s-a întâmplat şi cu vremea – imediat după încheierea evenimentului, o ploaie de vară din septembrie a spălat temeinic străzile Bucureştiului şi grădina în care a avut loc evenimentul.

O păpuşă cu sprâncene frumoase, chiar dacă imperfecte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to " Sprâncene perfecte şi cursuri pentru acestea "

 1. Roxi Moise says:

  Draga papusa cu sprancene frumoase, chiar daca imperfecte,
  Eu si cele 2 sprancene rasfatate de Darius, iti multumim tare mult!
  iBrows este un salon foarte dragut,locatia este de vis iar pentru Darius am doar cuvinte de lauda!

  Ma bucur nespus ca ne-ai facut cunostinta!

  R

  • Olivia says:

   Roxi-doll, ma bucur foarte mult ca informatia a fost de ajutor si ca rezultatul a fost cel dorit. Sper sa reusim sa venim mereu cu informatii utile si, pana la urma, “to try”.

   Love from a doll!

 2. […] într-o zi la telefon) este chiar mama lui Darius St?nese, despre care am scris mai multe aici, ?i pe mâinile c?ruia au intrat sprâncenele Roxanei Moise, una dintre p?pu?ile-cititoare care […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.