Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Cosmetice bio, Dictionar urban de beauty, Gorgeous men, In farmacii, Lifestyle, Luxury, Product review // Masca pentru ten şi strălucirea

Masca pentru ten şi strălucirea

În trecut, evitam măştile pe cât posibil. Mă făceam că uit, le dăruiam, le lăsam în spate de tot în raftul de cosmetice. Odată cu înaintarea în vârstă, am simţit nevoia unui extra-boost pentru ten, fără a fi nevoită să ajung la salon de fiecare dată. Aşa că am început relaţia de prietenie cu măştile. Nu mă pot lăuda cu un program riguros, de mască aplicată matematic, săptămânal, dar cel puţin le iau în considerare, le acord credit şi încep să le tratez cu respect, pentru că rezultatele pe care le conferă post-utilizare sunt de multe ori, după o singură aplicare, superioare celor post-usage creme de zi sau de noapte, aplicate “on a regular basis”.

Brand ce produce un singur produs – o mască

Cea mai recentă descoperire, GlamGlow (225 lei), exclusiv Sephora, brand care doar cu acest lucru se ocupă – produce şi comercializează o mască. Tind să mă ataşez de mărcile care decid să se axeze pe comercializarea unui singur tip de produs, pentru că, fiind doar unul, concentrarea merge către dezvoltarea şi îmbunătăţirea acestuia.

Aplicare şi senzaţii, rezultate şi utilizare

Aşa cum spun instrucţiunile, am aplicat masca în strat subţire pe ten şi pe gât – pielea gâtului este la fel de importantă ca şi cea a tenului, fiind una dintre primele zone care îţi arată vârsta, aşadar tratează zona cu acelaşi respect şi cu aceeaşi grijă zi de zi, indiferent de programul de înfrumuseţare, de durata acestuia sau de complexitatea sa.

Se poate aplica cu buricele degetelor, însă am ales să o întind cu ajutorul unei pensule pentru fond de ten, Sephora Professionnel nr. 47 (59 lei), despre care am scris mai multe aici. Aplicată cu pensula precizia este mai mare, iar contaminarea  produsului din cauza bacteriilor pe care le poţi introduce folosind buricele degetelor, redusă. Culoarea kaki devine rapid verde pal, imediat ce masca începe să se usuce. Odată cu aplicarea, apar şi senzaţiile, aşa cum ne anunţă, prietenos, eticheta GlamGlow – uşoare furnicături şi senzaţia de piele care ţine, deoarece nămolul din compoziţie se întăreşte, devenind rigid.

  • Mască ce curăţă porii în profunzime, Botanics Boots – farmaciile Sensiblu, 55,9 lei
  • Mască vitaminizantă pentru orice tip de ten, The Body Shop, 49 lei
  • Mască super-hidratantă pe bază de extract din struguri, Yves Rocher, 25 lei
  • Mască hidratantă cu efect de luminozitate, Susanne KaufmannMioBio, 179 lei

 

Produsul trebuie lăsat să acţioneze aproximativ 10 minute, apoi înlăturat cu apă călduţă, prin mişcări circulare. Conţine particule abrazive, iar acest lucru asigură şi o exfoliere temeinică a tenului şi a pielii gâtului. Deşi instrucţiunile asigură că o poţi folosi ori de câte ori doreşti, recomand utilizarea o dată pe săptămână pentru tenul tânăr şi de două, maximum trei ori pe săptămână tenului matur. Vei simţi sau, mai bine spus, vei observa că produsul conţine colagen! Se adresează atât doamnelor cât şi domnilor, indiferent de tipul de ten, este un produs fără parabeni, cu formulă naturală.

Rezultatele se văd imediat după înlăturarea produsului: piele tonifiată, catifelată, pori reduşi, senzaţia de lifting, luminozitate, sănătate, întinerire, strălucire a tenului, acel efect glowing pe care îl adorăm.

Ritual post utilizare mască

  • Ser Cellular Wrinkle Prohibiting Serum, Skincode – farmaciile Help Net, 178 lei (169 lei cu card)
  • Ser intensiv regenerant pe bază de celule stem din plante, gama Genovate, Elmiplant, 30 lei
  • Ser hidratant pentru toate tipurile de ten, Mario Badescu farmaciile Help Net şi mariobadescu.ro, 186 lei
  • Hydra Beauty Serum, Chanel, 339 lei
  • Ser antiîmbătrânire, Synergy, Ivatherm, 125 lei

 

Pentru ca ritualul să fie complet, pielea fiind pregătită şi avidă să absoarbă nutrienţi post exfoliere, aplică un serum ce acţionează în profunzime şi se topeşte imediat în contact cu pielea, apoi o cremă hidratantă. Dă-i puţin timp pielii să se răsfeţe doar cu produsele hidratante înainte de a aplica machiaj.

Această păpuşă merge să continue ritualul de beauty de la început de săptămână.

Cu drag,

O păpuşă care înţelege măştile

  • Cremă antirid regenerantă de zi cu SPF 15, pe bază de celule stem din plante, gama Genovate, Elmiplant, 27 lei
  • Cremă hidratantă pentru piele normală sau uscată, Moisture Match, Garnier, 20 lei
  • Cremă pentru ten, cu extract de gălbenele, Weleda Baby – MioBio, 39 lei
  • Cremă hidratantă pentru piele sensibilă, Aquafil Light, Ivatherm, 74 lei
  • Cremă de zi cu Q10, Eucerin, aproximativ 77 lei
  • Cremă antirid de zi, pure & natural, NIVEA visage, 32 lei

 

Sursă foto deschidere articol: ivatherm.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.