Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Luxury, Papusi Talentate, Product review, Relaxare // Hidratarea trupului

Hidratarea trupului

Revin din laboratorul meu de beauty şi doresc să vă transmit câteva dintre sentimentele care mi-aş dori să fie molipsitoare, mai ales ştiind că avem tendința să ne hrănim cu sentimentele și trăirile celor din jur când la noi există o carență.

Vă voi dezvălui câteva dintre micile mele secrete de îngrijire, pentru a vă molipsi de puțină imaginație: produse de îngrijire a trupului, dar și a sufletului. Căutați produsul care să vi se potrivească în totalitate, pe care să-l simțiți, fără a ţine cont de ambalaj sau preţ. Găsiţi-l pe cel care, odată folosit, vă va face să vă simţiţi împlinite, liniștite și mulțumite de alegere. Până la urmă, în viață este vorba numai despre cum/ ce/ când/ unde simțim. Dezvoltaţi singure frumuseţea vieţii, prin mici bucurii, trucuri, secrete.


Nu știu dacă simțiți la fel, dar eu asociez mereu mirosul cremelor sau al parfumurilor cu locuri, întamplări, momente din viața mea.
Am descoperit acum ceva timp o cremă, Moisture Rich Body Lotion, de la Clarins (154 lei), care mă împlinește, mă face fericită și asta pot s-o spun… cu mâna pe piele. Mirosul său mă duce cu gândul la munte, la zăpadă, la camera de masaj de la St. Moritz. Un sentiment de lux, relaxare, nepăsare şi liniște. Mă poartă într-o atmosferă de poveste, într-o cabană unde se îmbie mirosul lemnului lăcuit cu cel al cenuşii din șemineu.

Ritualul meu sună astfel: după un duș fierbinte sau o baie relaxantă, aplic crema de corp încet și meticulous, pentru a savura mirosul amintirilor și al imaginației.

De ce o iubesc?

Moisture Rich Body Lotion este o cremă ce minimizează vizibil semnele îmbătrânirii pielii cauzate de soare, frig, căldură și aer condiționat. Îmbunătățește tonusul pielii, se absoarbe repede, aşadar te poți îmbrăca imediat dupa aplicare, fără să te îngrijorezi că ar putea lăsa urme pe haine. Este un produs de beauty pe care îl folosesc des şi la masaj, pentru că, deşi se absoarbe repede, lasă o peliculă fină pe piele, care permite alunecarea mâinilor terapeutei. Cea mai bună ofertă de “turism olfactiv”, care hrănește și hidratează pielea, datorită extractelor de măslin, piersică (rol de tonifiere şi fermitate) și portocală (luptă împotriva radicalilor liberi).

Cu drag,

O Sorana-păpuşă cu pielea fină

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.