Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, In farmacii, Papusi Talentate, Parfum, Product review // Roua trandafirilor de Damasc pe orice tip de ten

Roua trandafirilor de Damasc pe orice tip de ten

Maria Alexandru vorbeşte despre un produs care i-a trezit amintiri din grădina bunicii. Un articol pentru toate tipurile de piele şi… suflete

Dintotdeauna am iubit dimineţile răcoroase de vară, petrecute în grădina bunicii mele. În acele dimineţi, natura se trezea la viaţă, ca după un somn lung în care, respirând profund, toţi vaporii de apă de la nivelul solului se condensau, transformându-se în rouă şi revigorând trandafirii mult iubiţi ai bunicii. După nici cinci minute de plimbat printre flori, tenul meu devenea uşor umed şi răcoros, îmbrăţişat de mireasma trandafirilor care aşteptau căldura soarelui care abia răsărea, să îi dezmiardă. Am crezut că am pierdut definitiv acea senzaţie în aglomeraţia metropolei, unde nu numai atmosfera este încărcată, ci şi pielea, din păcate.

Trandafirul de Damasc, Afroditei, cu drag

Îmi dau timp şi vreau să vă povestesc despre cum am regăsit senzaţiile din grădina copilăriei. Bunica spunea că una din legendele trandafirului de Damasc (Rosa Damascena Mill) vorbeşte despre originea acestuia, mai precis cum a apărut pe lume în momentul în care zeiţa iubirii şi frumuseţii, Afrodita, a ieşit din spuma mării înconjurată de trandafiri. Tot bunica mi-a povestit pentru prima oară şi despre magia apei de trandafir, un adevărat elixir pentru ten, veşnic prezent în ritualurile de înfrumuseţare al femeilor, încă din Antichitate. Apa de trandafiri este obţinută din distilarea petalelor de Rosa Damascena Mill. Prin acest proces se extrage esenţa care ajută la compunerea produsului miraculos revigorant, folosit în compoziţia multora dintre produsele cosmetice cunoscute.

Apa naturală de Trandafiri de la Naturalis

– din grădină, în sticluţe

Cum nu există test mai bun decât pe propria-mi piele, am încercat Apa naturală de Trandafiri de la Naturalis (19 lei, exclusiv în farmaciile Catena), pe bază de Rosa Damascena Mill, şi într-o clipă m-am simţit teleportată înapoi în timp, în grădina bunicii mele, dimineaţa, ştergându-mi roua de pe faţă.

Motivul pentru care ador acest produs nu se rezumă doar la amintirile minunate pe care mi le readuce prin mireasma sa delicată, parfumată – este ideal pentru o îngrijire “ca la carte” a tenului, este potrivit pentru toate tipurile piele (incluzând ok-ul pentru utilizare pe piele uscată, inflamată sau sensibilă), şi acţionează la fel de bine ca o apă termală, curăţând în profunzime şi având rol de tonifiant natural.

Formula nouă a Apei de Trandafiri de la Naturalis este atribuită recoltei din 2012, fiind considerată cea mai bună recoltă din ultimii ani, recoltă din care s-a obţinut un ulei de trandafiri esenţial ce revigorează pielea obosită, îi conferă un plus de luminozitate, reduce ridurile şi pare a da timpul înapoi, prin capacitatea de a  încetini procesul de îmbătrânire.

Acest produs va fi cu siguranţă mereu prezent pe raftul dedicat îngrijirii tenului meu. Îl recomand fie că doreşti să îţi oferi o clipă de răsfăt, fie că doreşti prospeţime, o îngrijire perfectă a tenului, un strop de tonifiere, sau, ca mine, îţi doreşti să te întorci, pentru un moment, în acea dimineaţă petrecută în gradina bunicii, învăluită de mireasma trandafirilor şi sărutată de roua proaspătă, care marchează începutul unei noi zile de vară.

O păpuşă sărutată de petale de trandafir

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Roua trandafirilor de Damasc pe orice tip de ten "

 1. zafiu mirela says:

  Maria, ador apa de trandafiri dar si articolele tale minunate ! felicitari papusico !

  • Maria says:

   Buna Mirela,
   Multumesc de felicitari, ma bucur deosebit de mult ca iti plac articolele mele.
   O zi frumoasa iti doresc!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.