Esti aici: Home // Fashion, Fashion in Bucharest, Lifestyle, Papusi Talentate // The new it item: Bipolar Tits – aquarella

The new it item: Bipolar Tits – aquarella

Despre un brand românesc, un material scris cu atitudine punk de către Delia Teşileanu – zodia gemeni bipolar cu spirit rebel şi cosiţe şatene, dar de Cosânzeană

Induction

De la Bipolar te aștepți să combine elemente pe care, în mod normal, nu le-ai pune împreună. Să zicem o rochie, combinată cu o cămașă de forță, tricou cu sâni bipolari, elemente de inspirație victoriană și mătase fină, transparentă. Bipolar combină eleganța decadelor demult trecute cu elemente din skatepark. Ce e interesant e că arată al naibii de bine. Cine ar fi crezut? Anca Nagea, the brain behind the Bipolar operation.

Iar dacă o pui pe Anca în aceeași cameră cu Livia Penda, artist grafic pentru timbre la Romfilatelia și autoare a unor fresce reprezentând hărți vechi și hărți astrale din cadrul Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi, ai certitudinea că o să iasă ceva interesant. Așa a luat naștere primul tricou Bipolar Tits, care celebra, în stilul caracteristic brandului Bipolar, cu mult umor adică, feminitatea și formele sexului frumos.

It was about time

După aproape un an, pentru a încheia colecția Ups, downs and in-betweens, ideile celor două s-au reîntâlnit pe o altă bucată din bumbac 100%, cu croi asimetric (specific colecției), dar, de această dată, cu un print ceva mai jucăuş – aquarella.

Vibe-ul pe care îl transmite noul tricou Bipolar Tits te face să visezi la a stress-free zone unde poți fi tu cu tinele tău relaxat (dualitate, vezi?). Poate mare, poate un oraș a cărei aglomerație te liniștește, poate orice zi din vară – pur și simplu, un moment sau un loc care-ți permite să embrace your inner self.

Final statement

Brandul Bipolar nu își propune să respecte normele modei contemporane. Crede însă în superioritatea limbajului non-verbal, prin urmare și în puterea vestimentației și, fără prea multe ocolișuri, lasă hainele ce poartă semnătura brandului să transmită mesajul cu care au fost înzestrate.

 Produsele Bipolar sunt disponibile la Ideasinaglass (Str. Paris 16), Shop H2O (Str. Lipscani 54) și, bineînțeles, pe site-ul www.bipolarstore.com.

 www.bipolarclothing.com | www.facebook.com/Bipolar.ro | instagram.com/bipolarclothing

O papusa (sau doua…)

Tags: , , , , , , , , ,

1 Response to " The new it item: Bipolar Tits – aquarella "

  1. […] fãrã inesteticele pete galbene ?i ?inute negre fãrã urmã de alb în zona axilei. Vorbeam cu Delia care se plângea de faptul cã deodorantele pe care le-a folosit de-a lungul timpului au lãsat […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.