Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Papusi Talentate, Product review // Sofia, cea cu semi-bucle

Sofia, cea cu semi-bucle

Sofia. 26 de ani, 5 luni și 14 zile. Păr lung, semi-creț, semi-ondulat, uscat, mai mereu încurcat.

Testează noul Pantene Deep Moisture Souffle, un tratament leave-in pentru părul uscat.

Am avut de când mă știu o obsesie legată de păr. Poate pentru că nu-i nici drept, nici creț, extrem de sensibil la umiditate și uneori imposibil de coafat. Am dezvoltat pe rând relații trainice cu uscătorul de păr cu difuzor, cu aparatul de întins părul și, în ultimii ani, cu ondulatorul. Cu cel din urmă cred că îmi voi petrece bătrânețile. În 5 minute reușesc să-mi fac cele mai minunate bucle. Plus bază, blush, liner și mascara și sunt gata.

Acum, că știți câți ani am, cum îmi petrec diminețile și care-mi sunt obsesiile, vă invit să descoperiți lucruri mai interesante cum ar fi detaliile despre acest tratament nou, de la Pantene.

Deep Moisture Souffle e un super-tratament, iar daca nu l-ați încercat încă trebuie să începeți prin a mă crede pe cuvânt. Nu sunt cel mai mare fan Pantene, dar produsul ăsta m-a convins de când l-am pus în palmă. E o spumă fină-fină, pe care mai că îți vine să o mănânci. Seamană bine cu frișca. Și recipientul e asemănător cu cele de frișcă. Funcționează pe același principiu, însă tubul ce conţine tratamentul nu trebuie agitat în prealabil.

Eu am aplicat spuma pe părul uscat, în primă fază chiar pe un păr murdar. Nu vă imaginați că participasem la lupte în noroi înainte, ci doar că părul urma să fie spălat în seara respectivă. Spre marea mea surprindere, tratamentul s-a absorbit total în doar câteva minute, lăsându-mi părul moale și catifelat. L-am aplicat de la jumătatea lungimii în jos, evitând scalpul. Eram convinsă că părul meu nu va reacționa bine unui tratament leave-in, însă acesta nu încarcă firul deloc.

 

Noul Pantene Deep Moisture Souffle protejează stratul natural de lipide al parului, eliberând agenții de hidratare ce revitalizează instant părul uscat.” E un citat din comunicatul de presă pe care îl aprob din tot sufletul, deși de cele mai multe ori sunt sceptică în privința cuvintelor mari pe care le folosesc specialiștii în relații publice.

Am folosit încă o dată tratamentul, de data aceasta pe părul proaspăt spălat, tot pe părul uscat. Mi-a fost teamă că voi fi nevoită să îmi spăl din nou părul, dar, din nou, Deep Moisture Souffle a fost impresionant. Produsul s-a absorbit în câteva minute, iar părul a rămas mătăsos și strălucitor și a reacționat perfect în contact cu ondulatorul. Nici urmă de păr îmbâcsit sau lipicios.

Da, chiar hidratează. Da, chiar revitalizează părul uscat. Da, e foarte bun.

Produsul face parte din gama Moisture Renewal, recent lansată și costă 21 lei. Din gamă mai fac parte un șampon (13 lei), un balsam (13 lei) și o mască (21 lei). Nu le-am testat încă, dar îmi plac ambalajele.

Dacă încercați și voi produsul, aștept cu interes părerea voastră!

O păpușă nouă

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to " Sofia, cea cu semi-bucle "

  1. elena says:

    Papusico, si eu sunt la fel de reticenta fata de aceste produse. Adica, ori te speli, ori nu te speli 🙂

    Poate ca am sa incerc si eu acest produs, acum ca ti-am citit articolul, mai ales ca utilizez Pantene samponul.

  2. […] de o procedurã beauty foarte invazivã: epilarea cu laser a gambelor. Seara m-am întâlnit cu Sofia, cea cu semi-bucle, care-mi spunea cã a tot auzit despre cremã ?i era, la rându-i, curioasã de beneficiile pe […]

  3. Daca revitalizeaza si hidrateaza cred ca merge si pentru parul gras.Sau au alt leave-in pentru par gras?

    • Sofia says:

      Draga papusa matura,

      N-as sti sa iti spun cum functioneaza acest produs pe parul gras, dar ti-as recomanda sa incerci mai degraba gama Aqua Light si in special Lightweight Nourishing Spray (e acelasi cu Pantene Aqua Light Spray). Acesta este pentru parul gras.

      Aqua Light – foto

  4. Olivia says:

    Draga papusa matura, pentru fidelitatea cu care citesti papusile, te anuntam ca vei primi cat de curand tratamentul Pantene despre care a scris Sofia, sa ne spui chiar tu daca se potriveste si parului cu exces de sebum 🙂

  5. Ela says:

    Foarte nerabdatoare, am incercat acest produs. Dupa ce mi-am spalat parul, mi l-am aplicat pe parul umed, exact ca in reclama. Tin sa precizez ca, la momentul aplicarii, mi s-a parut ok, dupa care l-am uscat si m-am culcat. Dimineata cand m-am trezit, am constatat ca parul a devenise uscat si usor casant. Deci, in loc sa-mi hidrateze parul, acest produs mi l-a uscat. In fine… apoi am zis sa il incerc si pe parul uscat. Din pacate, a avut acelasi efect. In consecinta, nu il recomand. Voi reveni la vechiul meu leave-in de la Gliss, care intr-adevar imi face parul matasos. Mentionez ca eu am parul vopsit blond, iar pentru a mi-l intretine, trebuie sa ii aplic doze bune de hidratare 😀 Probabil ca altor fete, cu alt tip de par, Pantene Souffle este ok. Insa in cazul meu, mi-a facut mai mult rau decat bine. Va pup!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.