Esti aici: Home // Beauty gadgets, Bucuresti, Product review // Kind of new in town

Kind of new in town

Despre ProNails ştiam încă de acum câţiva ani, însă nu le testasem. Acum ceva vreme, m-am întâlnit întâmplător cu Corina, cea care se ocupă de imaginea brandului în România – era prezentă la un târg pe care-l vizitam împreună cu Ramona, lângă standul plin de culoare, decorat strategic, ca de sărbătoare, cu zeci de sticluţe cu lacuri de unghii. Ne-a zâmbit la fel de frumos ca întotdeauna şi, după o conversaţie scurtă şi cuprinzătoare, când să ne luăm “la revedere” ne-a invitat să ne alegem o culoare. Am ales un nude pe care îl purta Corina pe unghii chiar în acea zi, cu gândul la o pedichiură într-o nuanţă nouă, fină, pastelată.

Cu bocceluţa plină, către salonul de suflet şi de cartier

Pentru că prefer să merg la un anumit salon “de cartier” (în Titulescu/ 1 Mai hood), care nu dispune de cele mai cele branduri în materie de lacuri de unghii, obişnuiesc să merg cu bocceluţa care include base coat (Jessica), lac colorat şi top coat (întotdeauna OPI, 45 lei). De data aceasta, lacul colorat a fost ProNails (46 lei), disponibil într-un ambalaj nou şi cu formulă îmbunătăţită. Se aplică uşor, are o textură lichidă, light şi totuşi suficient de pigmentată cât să imprime culoare compactă de la primul strat.

După trei săptămâni…

După trei săptămâni culoarea rezistă impecabil, fără să se decoloreze şi fără să sară. Recomand cu căldură vechiul brand în straie noi, iar eu mă retrag spunându-vă că nu mă voi rezuma doar la nude în ceea ce priveşte ProNails.

Cu drag,

O păpuşă cu pedichiura nude

Tags: , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.