Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire // Cu horoscopul prin beauty

Cu horoscopul prin beauty

 

Rubrica “Horoscop” este prezentă în aproape toate revistele glossy. Este clar că femeile sunt prime cititoare ale articolelor mistice, asa cum sunt primele cumpărătoare de beauty. Era de înţeles ca o campanie de marketing ce li se adresează să conţină ambele elemente. Am mai spus, probabil, că pic uşor în mreaja campaniilor de marketing. De data aceasta este vorba despre Nivea Creme, produs clasic, cu miros şi textură inconfundabile, foarte puţin modificate de mai bine de 100 de ani. Bine aleasă perioada de marketare, septembrie şi lună a fecioarelor, răsfăţatele zodiacului printre cele mai orientate spre a-l analiza şi, implicit, spre a fi convinse de campanii de marketing având ca subiect principal cele 12 zodii. Fiecare cutie, pe lângă desenul-simbol al zodiei, are notate şi câteva caracteristici ale acesteia. În mod sigur mi-ar plăcea un asfel de cadou!

Cu drag,

O păpuşă cu o cutie albastră cu o blondă

Nivea Creme Zodiac 30 ml: 3,65 lei

Nivea Creme Zodiac 75 ml: 6,9 lei

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Cu horoscopul prin beauty "

 1. Sunt un fan declarat al cremei Nivea dar inca nu am remarcat cutiutele zodiac. Acum imi voi cauta zodia dar ma intreb daca sa o deschid sau sa o tin pentru colectie? Merci pentru pont!

 2. Olivia says:

  Roxana, eu obisnuiesc sa folosesc produsul si sa pastrez ambalajul, apoi decorez peretii baii cu recipientele preferate, goale :)

  Dar merita pastrata pentru colectie cu tot cu continut, cred ca daca ar descoperi-o cineva peste 20 de ani mirosul de crema Nivea ar crea alte amintiri, altcuiva.

 3. Ana says:

  Buna
  Unde le pot gasi?
  In ce supermarket?
  Multumesc

 4. Olivia says:

  Ana-doll, le gasesti la Mega Image, Real, Selgros, DM, Cora si Carrefour.
  Spor la mystic shopping :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.