Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Cosmetice bio, In farmacii, Luxury, Product review // Luxury Romanian Bio Beauty

Luxury Romanian Bio Beauty

Auzisem despre Soapmill, însă nu cunoşteam prea multe aspecte – recunosc, partea de bio-beauty mă preocupă mai puţin, însă fiind vorba despre un brand românesc care a împlinit deja trei ani de la lansare, nu înţeleg cum de nu i-am acordat atenţia cuvenită. Soapmill produce exclusiv cosmetice 100% naturale şi este singurul producător român de cosmetice certificate bio.

După trei ani de la lansare, Soapmill se aruncă pe o piaţă specială, anume cea a produselor de îngrijire premium, şi întâmpină cu fast noua gamă “Luxury”. Ambalajele şampoanelor “Twist” şi cele ale balsamurilor “Soul” sunt unicat, fiind pictate manual de către Corina Icală.

Având în vedere că pe pereţii băii de acasă am lipit ambalajele preferate ale produselor care mi-au trecut prin mâini, primul gând după ce am văzut recipientele-opere de artă a fost că mi-ar înfrumuseţa înzecit colecţia.

Am testat una dintre cremele bio Soapmill, pe cea de corp, cu factor de protecţie nedefinit (având în vedere că este vorba despre produse de origine 100% naturală, încă nu s-a stabilit cifra din faţa SPF-ului) şi am fost surprinsă de gradul ridicat de hidratare – deşi am aplicat crema dimineaţa, seara pielea era fină, senzaţia de catifelare şi  epidermă hrănită rămânând la fel de pregnantă.

Preţurile produselor din gama “Luxury” sunt cuprinse între 115-150 lei, iar acestea se regăsesc atât în magazinele cu produse bio din Bucureşti cât şi în farmacii, magazinele online cu profil organic şi natural, şi pe site-ul www.soapmill.ro.

Cu drag,

O păpuşă pictată manual

Tags: , , , , , , , ,

4 Responses to " Luxury Romanian Bio Beauty "

  1. Mi-a placut articolul tau si m-a convins.Imi voi lua o crema bio pentru ten matur.

  2. Olivia says:

    Papusico, ma bucur ca ti-a placut articolul, sa folosesti cu placere crema bio romaneasca 🙂

  3. Wow, superb, chiar nu stiam despre aceste ambalaje atat de artistice, practic iti si decorezi baia intr-un mod foarte practic.

  4. Olivia says:

    Ana Maria-doll, eu chiar imi decorez baia cu ambalaje de produse cosmetice. Banda dublu-adeziva este prietena mea 🙂

    Dar tu ai descris foarte bine produsele cu ambalaj pictat: “iti decorezi baia intr-un mod foarte practic”.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.