Esti aici: Home // Make-up // Într-o zi cu nişte fericire

Într-o zi cu nişte fericire

Ei bine, dragele babei (hmm…) să vă spun cum zilele mele devin mai frumoase: când cumpăr un număr nou, abia apărut pe piaţă, al revistelor glossy româneşti preferate, când deschid mailul şi descopăr noutăţi beauty despre care nu ştiam nimic, când primesc un cadou, când am în mână un dosar de presă incredibil. Am enumerat doar câteva dintre lucrurile care fac păpuşa să funcţioneze, care mă inspiră, care îmi aduc zâmbete, care contribuie la fericire.

Dosarul de presă

De curând am avut ocazia să răsfoiesc un dosar de presă MAC, înfăţişând tendinţele primăvară-vară 2012. Are coperţi groase, cartonate, roz, hârtia este de o calitate impecabilă, iar imaginile sunt superbe. Rar intrăm în posesia unor astfel de materiale de presă ce devin obiecte de cult şi de păstrat în arhiva fizică a istoriei beauty, aşadar sorb fiecare pagină, fiecare imagine, ating foile pentru a-mi rămâne senzaţia întipărită pe piele, astfel încât să nu trebuiască decât să închid ochii pentru a-mi aminti textura fină, lucioasă. Dosarele de presă Chanel sunt printre cele “to die for”, le păstrez cu sfinţenie şi nu puteam să nu menţionez acest lucru, vorbind despre subiectul materiale de presă.

Hey, Sailor!

Mă întorc la MAC şi vă spun că noua colecţie de sezon este, asemenea materialului de presă, o surpriză extrem de plăcută, o minunăţie. Designerii ce stau în spatele ambalajelor colecţie limitată au ales dungile. Nu mă surprinde, având în vedere că numele colecţiei este “Hey, Sailor!”. Descoperim culori puternice, pigmenţi tari, dar şi nuanţe soft, pasteluri cu irizaţii subtile şi pudre bronzante. Cred că fiecare produs în parte merită cel puţin câteva rânduri, însă mă rezum la a spune şi eu “Hello, dear sailor” şi la a vă lăsa în compania imaginilor care dezvăluie mai mult decât câteva rânduri. Păcat că nu pot dezvălui şi texturi. Pentru acest lucru există magazinul din Băneasa Shopping City.

Cu drag,

O păpuşă cu zâmbetul pe buze

Tags: , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.