Esti aici: Home // Beauty gadgets, Make-up // Tânărului Touche Éclat

Tânărului Touche Éclat

Deşi este o perioadă cu multe lucruri de făcut, multe articole în pending, o cină în aşteptare, am primit un mail care a deturnat toate planurile. Am aflat că în luna mai a acestui an Touche Éclat (160 lei), de la Yves Saint Laurent, împlineşte 20 de ani.

După 20 de ani, un Touche Éclat la 10 secunde

Concluzionez ferm, dacă un produs rezistă pe piaţă 20 de ani este, cu siguranţă, un produs bun. Sigur că şi marketingul ajută. Însă produsul, care este din categoria luxury, este bun. Suficient de bun cât să ajungă să se vandă unul la 10 secunde în lume.

Din păcate nu am folosit produsul „ca la carte”, aşadar nu pot expune o poveste în adevăratul sens al cuvântului, însă l-am testat fugitiv şi revin la cuvintele de mai sus – e bun! Touche Éclat a intrat pe piaţă în 1992, iar în 2009 s-au vândut 2.892.000 de produse.

M-au impresionat mereu ambalajul auriu şi textura ce conferă luminozitate iar acum, citind povestea, am hotărât: Touche Éclat trebuie să se regăsească şi pe Papuşă, să ajute cu un strop de istorie rânduri timide ale unei beauty editor care avea doar şapte ani când se năştea un produs obiect al dorinţei.

Redau aici un citat relevant din corpul mailului luminos:

Tot ce trebuie să ştiţi despre Radiant Touch a lui Yves Saint Laurent este gravat în istoria pensulei şi în magia acestui produs mitic.

Istoria pensulei

La baza picturii a stat degetul. Ulterior s-au adăugat instrumente, ca de exemplu  pensula, pe care chinezii au inventat-o acum 4000 de ani. Următorul pas dinamic şi util a fost de la pictură la make up. Pensula este un instrument esenţial pentru un artist de make up profesionist, deşi poate fi intimidant dacă se foloseşte zilnic. Totuşi, ingeniozitatea splendidă a lui Radiant Touch este deopotrivă pentru profesionişti, cât şi pentru începători. Conceptul unei perii incluse într-un instrument de make up a fost reiterat de-a lungul istoriei lui Yves Saint Laurent (fardul de pleoape, rujul de buze), dar eleganţa aspectului exterior auriu şi luminos al lui Radiant Touch marchează statutul său mitic. Un anticearcăn apărut în 1992, Radiant Touch manevrează o atingere de lumină invizibilă pentru a estompa urmele de oboseală. Mai mult decât un simplu anticearcăn, acţionează împotriva lipsei de strălucire a tenului, utilizând lumina pentru a-i intensifica strălucirea. Este însoţitorul perfect al fiecărei femei şi poate fi utilizat zilnic. Deşi este utilizat adesea acasă în baie, este de asemenea mobil şi se poate strecura cu uşurinţă în poşetă.

<Iubesc auriul, o culoare magică,  pentru reflecţia unei femei. Este culoarea soarelui>, obişnuia să spună Yves Saint Laurent. Auriul mitic s-a potrivit întotdeauna de minune cu machiajul YSL. Acesta îi conferă o nobleţe, o strălucire ce reprezintă unicitatea semnăturii sale. Strălucitor la exterior, luminos la interior, Radiant Touch este frumos, elegant, practic şi portabil. Este atât un instrument – unul profesionist – cât şi un obiect. Combină stiloul şi pigmentul într-un hibrid rafinat şi acţionează precum o baghetă magică, transformând imperfecţiunile şi nuanţele lipsite de strălucire. Atemporal, el călătoreşte în timp. Nu şi-a schimbat nici aspectul, nici proprietăţile. Întruchipează o eleganţă clasică, indispensabilă.”

 

Spun „La mulţi ani, Touche Éclat” şi mă întorc la o zi obişnuită, cu multe lucruri de scris şi de făcut, bucurându-mă că i-am alocat, chiar şi doar câteva rânduri, istoriei lumii beauty.

Cu drag,

O păpuşă care se bucură când află că este ziua de naştere a unui produs-BEAUTYful

 

Tags: , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.