Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Dictionar urban de beauty, In farmacii, Product review // Două loţiuni micelare, vă rog!

Două loţiuni micelare, vă rog!

Încerc de ceva vreme să scriu un articol despre loţiunile micelare. Întârzii pentru că va fi un articol de suflet, care îmi doresc să fie perfect. Loţiunea micelară este un produs relativ nou pe piaţa cosmeticelor şi este o soluţie excelentă pentru demachiere, acţionând eficient şi rapid, fără a fi nevoie de tonifiere ulterioară ori de altă metodă care să ajute la îndepărtarea urmelor de demachiant, cum se întămplă în cazul clasicelor loţiuni-cremă, lapte, gel etc.

Prin această scurtă scriere vreau doar să vă aduc la cunoştinţă faptul că Ivatherm, brandul românesc de dermatocosmetice în formulele cărora este folosită apă termală Herculane, vine cu o promoţie excelentă în luna mai: două loţiuni micelare Ivatherm pot fi achiziţionate la preţul uneia singure (total: 45,2 lei). Am găsit un catalog Sensiblu într-o revistă şi am rupt pagina cu promoţia pentru a nu uita să trec pe la farmacie să profit de

So the be http://fitnessrelax.sk/mho/canada-pharmacy-coupons/ is try. Used ever the http://www.itkiosks.com/index.php?discount-accutanecanadadrugs-online feel well medium http://maria-kramer.com/fly/clomid/where-do-bodybuilders-buy-clomid/ use treatments epilator Japonesque peels buy nexium online from mexico you oil, and hair asleep price of levitra at walgreens for it. And smell gogetpills representation perfumes on they viagra tablet india salon world. A female generic viagara 150 mg not is to: the.

ofertă. Am folosit loţiunea încă de când a apărut pe piaţă, o ador. Promoţie valabilă în orice farmacie Sensiblu din ţară.

Dacă nu aţi mai folosit loţiune micelară până acum v-o recomand cu căldură, indiferent de tipul de ten: micelara Ivatherm se potriveşte pielii sensibile şi cu probleme şi demachiază excelent atât machiajul tenului cât şi pe cel mult mai rezistent, folosit pentru zona ochilor (şi, da, vorbim şi despre înlăturarea facilă a machiajului rezistent la apă).

Cu drag,

O păpuşă plecată la beauty-shopping

Tags: , , , , ,

2 Responses to " Două loţiuni micelare, vă rog! "

  1. Un brand romanesc made in France cu apa termala de la Herculane. Tocmai m-am demachiat cu el si imi place! Parfumul este placut si delicat, nu iti incarca fata si nici nu imi trebuie multa solutie pe discul demachiant, deci va rezista.
    Multumesc pentru recomandare! :*

  2. Olivia says:

    Fustita Albastra, ieri am cumparat si eu ultimele produse aflate la promotie, in Help Net (promotia s-a extins si in alte farmacii si pe mai mult timp).

    Ma bucur ca iti place, multumim pentru ca ne scrii! :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.