Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Event review, Make-up // Curcubeu şi branduri noi în colecţia de primăvară-vară, de la Sephora

Curcubeu şi branduri noi în colecţia de primăvară-vară, de la Sephora

Sephora a lansat noua coleţie de produse de îngrijire, machiaj şi parfumuri, primăvară-vară 2012. Atmosfera de poveste din cadrul evenimentului, decorată cu sute de flori primăvăratice colorate, a întregit tabloul frumuseţii.

Tabelul brandurilor prezente exclusiv în lanţul de magazine Sephora a fost completat cu nume noi precum Vita Liberata, ce prezintă produse autobronzante disponibile în diferite texturi – de la clasicele loţiuni sau geluri pentru faţă şi corp la autobronzante-spumă ori machiaj pentru corp. Un alt nume nou care vine să întregească portofoliul exclusivităţilor este Nails Inc. London, o colecţie de produse destinate îngrijirii unghiilor printre care se regăsesc lacuri colorate în nuanţele pe care trendurile le-au bifat ca fiind în tendinţe sezonul acesta: pasteluri delicate, culori puternice-neon, lacuri de unghii cu irizaţii, nuanţe cameleonice ori lacuri speciale, care se transformă rapid datorită acţiunii magnetismului, toate integrate în ambalaje cu contururi minimaliste ori sticluţe decorate cu pietre strălucitoare.


Tot produse pentru îngrijirea unghiilor dezvăluie şi Sally Hansen, cel de-al treilea nume nou din portofoliul de exclusivităţi Sephora. Pe rafturile Sally Hansen vei descoperi seruri, loţiuni pentru întărirea unghiei şi îngrijirea cuticulei, tratamente speciale dar şi produse vitaminizante şi clasicele lacuri colorate.

Colecţia purtând numele Sephora este completată cu noi produse bronzante şi autobronzante şi nuanţe spectaculoase pentru rujuri şi lacuri de unghii.

 

Machiaj la plajă

Make Up For Ever vine cu nuanţe noi de make-up profesional şi texturi speciale pentru vară. Un mare plus îl au machiajul rezistent la apă şi produsele cu rol de fixare a pigmenţilor pe piele.

Noi produse de îngrijire

Gama produselor de îngrijire este încununată de inovaţii din domeniul antiîmbătrânire, noi miresme pentru produsele destinate utilizării la duş şi după şi produse pentru îngrijirea părului la plajă – de acest ultim aspect se ocupă un alt brand prezent exclusiv în magazinele-concept: Fekkai.

 

Miresmele verii

La capitolul parfumerie intră în acţiune noutăţile Mango (cu Lady Rebel Rock Deluxe: note de vârf citrice, florale pentru cele de mijloc şi note de bază orientale), Jimmy Choo, Gap, Diane von Furstenberg (cu parfumul Sunny Diane), dar şi noul parfum îmbrăcat în ambalaj de poveste, de la Benefit (Sasha, See & Be Seen). Unul dintre cele mai frumoase ambalaje pe care le-am vazut este sticla noului parfum Guess, pe nume Seductive Sunkissed.

 

Colecţia primăvară-vară 2012 de la Sephora abundă în culori incredibile, texturi deosebite şi miresme delicioase, ce abia aşteaptă să fie descoperite.

Cu drag,

O păpuşă cu Sephora în beauty case, în geantă, la birou şi în suflet

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Curcubeu şi branduri noi în colecţia de primăvară-vară, de la Sephora "

  1. Curcubeu pentru simturi a fost! Am facut chiar si o poza de vis: cea cu buchetul de capsuni, lalele rosii si rujuri purpurii. Suna suprarealist? Nici gand! Doar romantic… probabil si pentru ca in acea zi m-am indragostit iremediabil de Seductive Sunkissed, de la Guess.

  2. Olivia says:

    Draga mea, m-am hotarat greu asupra fotografiei de deschidere si cea cu lalele rosii si capsune era una dintre cele alese la final.

    Mireasma lui Sunkissed este si preferata mea, dintre toate aromele Guess de pana acum.

    Ce ma bucur ca mi-ai scris 🙂 Let the blogging begin!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.