Esti aici: Home // Bucuresti, Reviste glossy // Coperti superbe: ELLE Romania, aprilie 2012

Coperti superbe: ELLE Romania, aprilie 2012

Romantic FM, lumini difuze, cafeaua de azi dimineata si o tigara abia aprinsa. Cumpar toate revistele glossy la inceputul fiecarei luni, pe multe le las la birou si le rasfoiesc in pauzele in care merg in camera de sedinte cu canapea portocalie (eu aleg mereu un scaun roz), pe cateva dintre ele le iau acasa. ELLE sta intotdeauna acasa.

Coperta de aprilie 2012 este parca mai frumoasa, mai deosebita decat altele. Am recunoscut imediat rochia Balmain si, pentru o secunda, m-am intrebat daca griul predominant de pe fundal si non-culorile rochiei se potrivesc unei luni de primavara. Apoi mi-am dat seama ca am de-a face cu inca o coperta aproape perfecta, dupa cea din decembrie, Harper’s Bazaar, despre care am scris aici. Culorile sunt mai mult decat potrivite pentru o luna… neutra. Nu este nici martie plin de sperante si bucurie cu soare ajuns direct dupa luni grele de iarna, nu este nici mai prevestitor de mare, este aprilie, acea luna cu ploi, usor nedumerita, pe alocuri noroasa, o luna careia i se potriveste griul.

Shooting-ul pentru coperta a fost realizat la Paris, de Domnica Margescu (director de moda ELLE Romania) si Cristina Craciun (redactor de moda ELLE Romania). Modelul, o superbitate (cum ar spune prietena mea Anca, o papusa talentata pe care veti avea ocazia sa o cititi foarte curand aici). Irina Vodolazova, de la agentia de modele Women Paris, straluceste afisand un semizambet subtil, in timp ce ochii de pisica privesc hotarat catre fiecare trecatoare pe langa un alt numar de colectie.

Culoarea speciala aleasa pentru titlu, un auriu mat fin, intregeste peisajul neutru-primavaratic al copertei acestui numar exemplar.

Fotografiile pentru cover story-ul de aprilie au fost realizate de Tess Feuilhade pe strazile din jurul bisericii Sacre Coeur, in timp ce afara temperatura era cea la care apa decide daca ingheata sau mai rezista in stare lichida.

Rasfoiesc ELLE incet; desi am luat de cateva zile bune revista, am ajuns abia la pagina 51. Nu ma grabesc nicaieri, doar savurez inca un numar frumos, cu o coperta pe masura.

Cu drag,

O papusa intotdeauna glossy

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Coperti superbe: ELLE Romania, aprilie 2012 "

  1. […] s? le colectez (sic!) ?i nu am analizat în scris o revist? pân? la coperta Harper’s. Dup? num?rul din ELLE, urmeaz? o a treia revist? de colec?ie pe anul acesta: InStyle de […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.