Esti aici: Home // Bucuresti, Location review, Relaxare, Spa // The beauty girlz and the [Eden Continental] spa (2)

The beauty girlz and the [Eden Continental] spa (2)

Seria beauty-editors-in-action-at-the-spa continua. In program: Bucuresti, Calea Victoriei, Eden Continental Spa. Intalnirea cu celelalte beauty-girlz s-a petrecut intr-o dimineata mohorata, tocmai buna pentru un program care sa nu implice stat in aer liber, nici macar vazut cum e vremea afara. Dimineata, cu ochii in oglinda la fiecare semafor, verificand statusul tenului meu cu machiaj lipsa, am ajuns la Eden Spa Continental, dupa un drum scurt

buy accutane online abilify generic name cymbalta coupons http://clomidgeneric-online24.com/clomid-pills-generic.php http://abilifygeneric-online.com/ http://cymbaltaonline-pharmacy.com/ http://accutanegeneric-reviews.com/ yagara pills generic Emsam

si liber pe ruta Basarab-Calea Victoriei.

Am intrat repede-repede in oaza de relaxare si am uitat de frig in secunda in care am dat cu nasul de caldura si atmosfera citrica-dulceaga a superbitatii de spa din centrul Bucurestiului. De aceasta data nu m-am mai confruntat cu intrebarea “ce aleg, ce aleg”, eram hotarata. Era timpul pentru un tratament facial. Trecuse deja un an de la ultima intalnire a tenului meu cu o cosmeticiana, asadar timpul potrivit pentru un rasfat. Un rasfat si atat.

Cel mai adesea, tratamentele cosmetice implica si curatarea tenului, anume inlaturarea punctelor negre si a comedoanelor, actiune dupa care nu pot spune ca ma innebunesc. Nu si “Aromatic Facial Treatment” (200 lei), procedura ce dureaza aproximativ o ora. “Pentru orice tip de ten care are nevoie de hidratare si relaxare. Uleiuri esentiale de lavanda, lamaie, portocale vor contribui la improspatarea si relaxarea tenului dumneavoastra”. Cum spuneam, rasfat.

Indreptandu-ma catre salonul de cosmetica am trecut pe langa jacuzzi. Conform dexonline.ro, JÁCUZZI s. n. inv. mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vârtejuri relaxante. (< fr. jacuzzi). Jacuzziul de la Eden Continental numai mic nu este. Am intrat, m-am uitat cu jind pentru ca nu luasem costumul de baie la mine si am continuat sa-mi plimb pasii prin spa, catre destinatia finala si mult dorita, locul unde aveam sa zambesc involuntar.

 

Am cunoscut-o pe Mihaela Bigan, cosmetician, cea care s-a ocupat de ora mea de rasfat. M-am asezat confortabil pe pat si am intrat in lumea de vis a miresmelor citrice cu iz de copilarie si guma de mestecat Turbo.

 

Aromatic Facial Treatment

Mihaela a inceput cu o demachiere blanda si eficienta, continuand ritualul cu un peeling-masca efectuat sub aburi, actiune ce a durat aproximativ zece minute.

In timp ce peeling-ul-masca sau masca-peeling isi facea efectul nu am avut timp sa ma plictisesc ori sa ma incordez vreun pic, deoarece n-am putut sa-mi sterg zambetul usor, ca si cand ai gusta dintr-o prajitura surprinzator de buna si apoi ti-a ramas doar senzatia subtila. Aceasta schita de zambet era creionata in timp ce Mihaela imi aplica pe brate o masca imbogatita cu ulei de argan (unul dintre preferatele mele, despre acesta din urma altcandva).

Dupa masca mainile mi-au fost impachetate in niste prosopele umede, care au ramas cu mine pana la finalul ritualului.

Serul

Intorcandu-ne la ten, urmatoarea pe lista a fost tonifierea. Dupa stergerea oricarui reziduu si tonifierea usoara a pielii, a urmat aplicarea serului pe baza de colagen si Vitamina C, cu efect de restabilire a echilibrului metabolismului pielii. Acesta are rol de refacere a colagenului, redand fermitate pielii. Vitamina C duce la cuvantul meu preferat in materie de beauty: luminozitate.

 

Hidratarea in profunzime

Aplicarea cremei a fost, de asemenea, un rasfat: Mihaela Bigan a facut crema sa dispara in piele executand un masaj lejer, cu efect de lifting si drenaj. Mirosul citric venea de la uleiul esential din compozitie. Inca de la inceputul sedintei de aromaterapie faciala o anuntasem pe cosmeticiana de problema mostenita de la mama, pe care a observat-o imediat: cuperoza. Mihaela a adaptat miscarile de masaj in functie de problema si a executat aceasta etapa cu apasari mai usoare decat cele aplicate in cazul unui ten normal, fara probleme.

A urmat masca pentru ochi, confectionata din doua paduri bine umezite cu un lichid cu efect anticongestionant si, in acelasi timp, cu rol anticearcan.

Masca de la final mi-a promis ca lupta cu imbatranirea prematura si ca estompeaza ridurile. S-a tinut de cuvant. Descrierea mot a mot a Mihaelei a fost “are efect holistic de fericire pentru ten”. Dintre ingredientele mastii enumar uleiul de portocala si pe cel de lamaie, prezenta capsunelor pline de antioxidanti, extractul de lavanda, care intregesc efectul aromaterapeutic.

Dupa masca, din nou tonifiere (operatiune care s-a efectuat intre toti pasii tratamentului) si din nou crema, de data aceasta una cu extract de alge.

Am plecat din camera-bucatica-de-rai zambind. Inchei spunandu-va ca va recomand cu caldura Eden Spa Continental si ca abia astept sa merg din nou acolo, data viitoare sigur pregatita cu costumul de baie!

 

Cu drag,

O papusa, in transmisiune de la spa

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 Response to " The beauty girlz and the [Eden Continental] spa (2) "

  1. […] cum zice ?i Olivia, era o diminea?? mohorât? ?i friguroas?, am parcat departe pentru c? un domn jandarm nu m-a […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.