Esti aici: Home // Fashion in Bucharest // Program de sambata: Unveiled 5

Program de sambata: Unveiled 5

Abia astept ziua de sambata pentru ca este singura pe care o consider cu adevarat a mea. Sambata ma trezesc cand vreau si nu am program. De fapt, de fiecare data exista un program, insa aproape niciodata prestabilit ori cu vreun “must” inclus.

Sambata, 10 decembrie, a fost o zi speciala. Pentru ca a fost cu program de zi. Si a fost speciala pentru ca a avut loc cea de-a cincea editie Unveiled. Stabilisem cu Sorana sa mergem impreuna, sa vedem tinutele pregatite de tineri designeri pentru evenimentul-concept ce a avut loc la cafeneaua UNA. Aproape de centrul Bucurestiului si totusi departe de agitatie si aglomeratie, intr-un spatiu intim, langa parcul Luigi Cazzavillan, Unveiled a dezvaluit culori, tesaturi interesante si multe zambete.

Daca uneori, la evenimentele ce au ca invitati expozanti tineri designeri romani, atmosfera poate parea usor rigida, altfel a fost la Unveiled: totul s-a desfasurat mai “cozy”. A fost datorita locatiei – o casa cu sobe si incaperi cu tavanul inalt insa nu genul cu camere in care sa te pierzi, a fost datorita designerilor si a participantilor, dar mai ales datorita Adinei Necula, cea care a gandit intregul concept. Apreciez intotdeauna un eveniment bine organizat, iar acesta este unul dintre ele.

M-am oprit mai mult timp la standul Andreei Boariu, unde am vazut gecile cu printuri interesant mixate, dar si la M17 Designers (Carmen Chereches, Florina Farcas, Diana Flore, Alexandra Ivascu, Raluca Popa) unde am analizat o haina din pene realizata superb (800 lei).

Am plecat catre alte meleaguri fara sa fi cumparat vreunul dintre itemuri, insa incarcata cu energie pozitiva dupa o sesiune de “touch and not buy” shopping educativa si inspirationala. Ne vedem la Unveiled 6, zic.

Cu drag,

O papusa de sambata

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.