Esti aici: Home // Make-up, Product review // Pometi sculptati, obraji cu irizatii fluide

Pometi sculptati, obraji cu irizatii fluide

Unul dintre preferatele mele din trusa de machiaj este fardul de obraz. As fi in stare sa colectionez zeci de exemplare fara sa uit de existenta vreunuia dintre ele. M-a fascinat intotdeauna efectul pe care il au asupra intregului make-up, cand sunt aplicate corect, tinandu-se seama de forma fetei si respectandu-se cateva reguli aparent simple.

Insa nu o lectie de machiaj este scopul acestei scrieri, ci prezentarea noului blush in cautarea caruia pornisem inca de acum cateva luni. Cautam ceva nou. V-am spus, blush-ul este pentru mine corespondentul unei papusi noi pentru o fetita.

Noul “Cream Colour Base” de la M.A.C (105 lei, Baneasa Shopping City)  este, de fapt, un produs multi-usage: il poti folosi ca fard de pleoape ori de obraz, sau pe post de iluminator.

Am aplicat blush-ul din colectia de iarna “Glitter and Ice” la baza sprancenei, accentuat pe osul proeminent al obrazului si, pierdut, catre coltul gurii. Irizatiile aurii, ce bat spre roz, avand in acelasi timp un usor efect bronzant, confera o fluiditate minunata si fac produsul perfect pentru un machiaj sofisticat, de seara, ori unul luminos, de zi. Daca decizi sa folosesti produsul pentru un make-up de zi, aplica-l pe post de iluminator, in puncte-cheie: la baza sprancenei si foarte subtil catre tample.

Fiind parte dintr-o colectie speciala, “Glitter and Ice”, ambalajul este alb, o diferenta pe care nu o poti ignora daca esti familiarizata cu produsele M.A.C ale caror ambalaje sunt, in general, dominate de negrul elegant.

 

Pentru a obtine efectul sculptat, usor androgin, adesea prezent pe catwalk-uri, poti combina fardul stralucitor cu unul mat, intr-o nuanta foarte inchisa. Eu am ales “Universal Bronzing Cream”, de la Fred Farrugia (exclusiv Sephora, 86 lei). L-am aplicat pe baza inferioara a pometilor, pentru a crea efectul optic de subtiere a zonei respective. O umbra bine utilizata in machiaj poate “slabi”.

“Umbra” este cuvantul perfect, asadar produsul trebuie integrat foarte subtil in machiaj si intins pierdut, astfel incat aplicarea sa devina invizibila.

Va imbratiseaza cu drag,

O papusa… “that blushes”

Tags: , , , , , ,

2 Responses to " Pometi sculptati, obraji cu irizatii fluide "

  1. Ramona B says:

    Sper sa faci materiale multe-multe deespre blushuri pentru ca sunt si preferatele mele. Mie imi place mult sa amestec fardurile bronzante cu cele roz. Iarna au un efect “summerish” pe chip, fara sa ma includa in categoria celor care au exagerat cu solarul ori au uitat sa schimbe fondul de ten folosit vara.

  2. […] ca iluminator, cât ?i ca blush sau fard de ochi) despre care vorbeam într-o lun? de decembrie, aici, m-a înso?it peste m?ri ?i ??ri, ?i-a f?cut loc în toate gen?ile ?i mini-trusele de […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.