Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Cosmetice bio, In farmacii, Product review // Melvita in Romania – Baume fondant corps

Melvita in Romania – Baume fondant corps

Nu auzisem despre Melvita pana la invitatia Sensi Blu de a face cunostinta cu brandul de cosmetice bio, de acum prezent inRomaniaexclusiv in acest lant de farmacii.

Gama de produse este impresionanta, continand atat cosmetice pentru doamne cat si pentru domni, insa nu vreau sa vorbesc despre Melvita in general, ci despre un anumit produs care m-a cucerit de la prima atingere, de la primul contact cu simtul olfactiv. Balsamul fondant pentru corp, semnat Melvita, si-a gasit locul intre cosmeticele mele preferate.

“Melvita Apicosma Baume fondant corps” (85,9 lei) are o textura fina, care se absoarbe rapid in piele, lasand o pelicula protectoare catifelata, dar nu in genul celor cerate, usor plasticoase.

Intotdeauna citesc specificatiile si despre ingredientele fiecarui produs cosmetic inainte de a-l folosi, iar pe cutia balsamului am fost placut impresionata sa gasesc urmatoarele randuri:

–         99,15% din totalul ingredientelor folosite sunt de origine naturala

–         20,34% dintre ingrediente sunt bio

Balsamul imbina untul de shea si de cacao cu uleiurile de sofran si floarea soarelui, actiunea hidratanta fiind completata de prezenta mierii, a cimbrisorului si a frunzelor de stevie.

Pentru ca de-a lungul timpului m-am intalnit cu multe produse bio, mi-am format, la un moment dat, opinia eronata ca acest gen de cosmetice nu miros extraordinar. Intr-adevar, nu toate produsele cosmetice care sunt certificate ca fiind organice miros minunat (pe gustul meu, bineinteles), insa balsamul de la Melvita se numara printre cele care te cuceresc imediat prin tonurile fine, ce par usor fructate.

Folosesc balsamul alb-unt atat pentru hidratarea pielii corpului cat si pe post de crema de maini. Imi plac la nebunie forma ambalajului si prezentarea produsului in general. Iar daca as face un clasament cu stelute, “Melvita Baume fondant corps” ar lua cinci.

 

Cu drag,

Papusa cu maini fine

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Melvita in Romania – Baume fondant corps "

  1. […] Aproape termin Milky cleansing oil de la Melvita (farmaciile Sensiblu, aprox. 90 lei, 145ml) ?i înc? de acum trei luni, de când l-am desf?cut, m? gândesc s? redactez acest material. Melvita este un brand de produse BIO la care m? întorc cu drag, unul dintre primele materiale de pe P?pu?? ilustrând fondantul pentru corp, despre care am scris aici. […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.