Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review, Relaxare // Review Tesori d’Oriente, crema de baie cu Mosc Alb

Review Tesori d’Oriente, crema de baie cu Mosc Alb

 

Mosc alb Tesori d'Oriente

Vara  este anotimpul când mă simt mai relaxată și lipsită de griji, dar asta nu înseamnă că renunț la îngrijirea pielii. Din contră, mai multă piele la vedere necesită o atenție mai mare la produsele pe care le folosesc. Printre preferatele mele la capitolul îngrijirea pielii se numără gamele brandului Tesori d’Oriente. Cosmeticele italieneşti cu arome orientale au grijă ca eu să mă simt hidratată, pielea să rămână protejată, Tesori d’Oriente dezvăluind o gamă complexă de produse de îngrijire.

Şase iubite, o preferată: Mosc Alb

Dintre cele şase game disponibile în România, aroma de mosc mi s-a potrivit cel mai bine. Celelalte cinci game sunt: Egipt, Hammam, Floare de Lotus, Royal Oud şi Smirnă.

Crema dus Mosc, Tesori d'Oriente 500ml

Crema de duş cu mosc

Şi pentru că suntem aproape de vară, cred că cel mai potrivit ar fi să vă povestesc despre produsul-vedetă din baia mea în această perioadă, Crema de baie Tesori d’Oriente cu Mosc Alb şi ambră (500ml, 18,6 lei): revitalizează si împrospatează pielea, lăsând-o moale si catifelată, iar uleiurile esențiale din formulă o tonifică și revigorează.

Efectele se simt de la prima aplicare, iar aromele orientale cu care spuma densă îmbracă trupul te învăluie imediat și îți dau o stare de bine şi calmitate, mireasma menţinându-se pe piele timp îndelungat.

Crema de baie se prezintă într-un ambalaj elegant, metalic, cu design simplu și care îți permite o utilizare ușoară.  În plus, are o textură onctuoasă și un parfum care mă duc cu gandul la o călătorie în cele mai îndepărtate ținuturi orientale.

Gama Tesori d’Oriente Mosc Alb conţine şi: apă de toaletă (100ml, 26 lei), deodorant (150ml, 11,41 lei), cremă de duş (250ml, 11,53 lei) şi cremă de corp (300ml, 24,8 lei).

Cu drag, o Andreea-Păpuşă învăluită în miresme orientale

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to " Review Tesori d’Oriente, crema de baie cu Mosc Alb "

 1. AnytaGyo says:

  Una dintre aromele mele preferate Tesori, este varianta aceasta cu mosc alb <3 (imi place enorm si hammam <3) Produsele lor intr-adevar sunt de o calitate exceptionala <3

  • Andreea Andrei says:

   Ne bucuram mult ca si tie îti plac produsele Tesori d’Oriente! Pupici de la papusi!

 2. Irina says:

  Chiar vreau sa încerc sa miros si eu aceasta gama. Cred ca e divina.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.