Esti aici: Home // Lifestyle, Nutritie, Papusi Talentate // Dieta cu ciocolată? Gerlinea ştie!

Dieta cu ciocolată? Gerlinea ştie!

gerlinea ciocolata

Astăzi scriem pentru toate păpuşile cu un stil de viaţă agitat, dar care nu renunţă la silueta dorită şi la obiceiuri sănătoase. Pentru că ştim cum funcţionează poftele, după ce am degustat şi… ne-am hrănit, decretăm: Gerlinea este soluţia simplă şi echilibrată.

Fie că ai de pierdut câteva kilograme rebele ce apar în plus pe cântar, fie că eşti o persoană ocupată şi nu doreşti să sari peste mese sau ai făcut un exces culinar şi nu vrei să-l regăseşti pe coapse ori pe abdomen, Gerlinea pune la dispoziţie o gamă largă de produse delicioase ce pot substitui o masă.

gerlinea ciocolata 238 calorii

Batoanele cu ciocolată

Batoanele cu ciocolată (6,8 lei), de exemplu, vin două într-un pachet şi sunt echivalentul unei mese şi, respectiv, a 238 kcal. Acestea sunt bogate în proteine şi echilibrate în nutrienţi esenţiali. Da, conţin zahăr, însă dacă aţi citit informaţia legată de numărul caloriilor, puteţi deduce că acest ingredient este în minoritate şi utilizat mai degrabă pe post de condiment. Minerale ce se regăsesc în batoanele cu ciocolată: potasiu, sodiu, calciu, magneziu, zinc, fier, mangan, cupru, iod, seleniu. Şi vitaminele stau la loc de cinste, pe listă regăsindu-se A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D, E.

gerlinea drenaj

Băuturi dietetice, biscuiţi proteici, concentrate din plante

Brandul prezintă, pe lângă batoanele dietetice (şi în varianta cu cereale), băuturi dietetice, cum ar fi pudra pentru milk-shake sau băuturile gata îmbuteliate cu aroma de ciocolată ori vanilie, biscuiţii proteici cu lămâie şi vanilie (12,6 lei) – încă nu i-am gustat, dar sunt pe listă!, îndulcitorul vegetal cu extras din ştevie şi numai 2kcal/ linguriţă şi concentratele din plante.

Despre concentratele din plante probabil că vă vom povesti mai multe, momentan testăm Gerlinea Aqua Drainer (26 lei), o cură de 10 zile ce ajută la drenaj, aşa cum probabil aţi intuit din denumire. Ceaiul verde din compoziţie arde grăsimile, cicoarea ajută la controlul greutăţii, creţuşca, ciulinul şi urzica alba stimulând drenarea.

Produsele sunt disponibile pe www.nutrivita.ro, iar pentru a verifica în ce magazine sunt disponibile, producătorul ne recomandă să sunăm la 021.241.27.20.

Aceste păpuşi vă îmbrăţişează dulce şi dietetic,

Păpuşa-Isabelle şi Păpuşa-Olivia

gerlinea-biscuiti-lamaie-vanilie

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to " Dieta cu ciocolată? Gerlinea ştie! "

 1. Sunt curioasa daca au si gust la fel de bun precum suna totul. Le voi incerca, clar, cel putin ciocolata.

  Fashionably,
  Patricia
  http://www.wingsforliberty.com/

  • Olivia says:

   Papusa-Patricia, personal imi plac foarte mult si le mananc cu drag, chiar pe post de desert (desi nu e cel mai indicat sa fie consumate astfel :P). Batoanele de ciocolata, de exemplu, au o textura usor cremos-prafoasa. Pot trece oricand ca dulciuri! Deci sunt cel putin la fel de bune precum suna totul, multumim pentru aprecieri si pentru ca ne citesti! 🙂

 2. Irina says:

  Mie chiar imi plac batoanele de ciocolata, dar parca-s prea dulci 🙂

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.