Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, In farmacii, Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate, Product review // Călcâie fine cu Akileine, cremă regenerantă pentru picioare de la Optima Shop

Călcâie fine cu Akileine, cremă regenerantă pentru picioare de la Optima Shop

picioare frumoase

Să nu porţi bijuterii din plastic, să nu-ţi rozi unghiile, să nu te pună sfinţii să-ţi laşi unghia mică mai mare ca să o foloseşti pentru diverse şi o domnişoară trebuie să aibă călcâie fine, ca de divă. După ce am terminat liceul, m-am avântat în viaţă cu aceste câteva sfaturi primite de la Tichu, dirigintele. Când am început să am „probleme” cu picioarele, m-am gândit la Tichu, ce om şi cum le ştie el pe toate.

Piele atât de uscată, încât senzaţia se transformă în durere

Vă spuneam într-un articol recent, mai exact aici, că vreau să testez Akileine cremă regenerantă pentru călcâie (26 lei). De ceva timp, sufăr de piele uscată. Spun „sufăr” deoarece senzaţia nu mă lasă să dorm, iar picioarele-mi trăsaltă involuntar. Ştiu sigur că nu sunt singura pentru că şi mama se vaită, ca mine. Pe lângă problema pielii uscate a picioarelor, mai există şi problema aspectului inestetic al călcâielor. Merg destul de mult pe jos şi poate asta e una din cauzele apariţiei calozităţilor. Am vrut să pun capăt disconfortului şi am găsit soluţia pe Optima Shop, magazinul online de care prind din ce în ce mai mare drag. Şi din câte îmi şopteşte Păpuşa-Olivia, care mă trage de mâncă să facem o comandă, observ că acest magazin creează puţină dependenţă.

Akileine crema regeneratoare picioare optima shop

Pielea picioarelor şi călcâielor, reparată

Akileine cremă regenerantă pentru călcâie (link shop) este perfectă pentru mine şi o să vă spun de ce:

  • Crema se utilizează de două ori pe zi, aceasta este recomandarea producătorului pentru efecte optime. Eu o utilizez o dată şi, când mă simt mai puţin leneşă, o aplic şi dimineaţa. Ei spun că, într-o oră, hidratarea creşte cu 56%, datorită untului de karite şi ingredientului Maro de India (despre care trebuie să ne mai documentăm, este pentru prima oară când îl întâlnim în compoziţia unui produs de îngrijire). Eu pot doar să spun că, după aplicare, senzaţia de disconfort dispare complet şi pielea pare să se destindă, să se relaxeze.
  • Pe lângă cele două ingrediente, vitamina A şi glicerina „hrănesc şi hidratează pielea, prevenind formarea calozităţilor şi, în acelaşi timp, îmbunătăţind procesul de auto-refacere a pielii”. Aplic crema seara, iar dimineaţa încă simt călcâiele hidratate şi bine învelite într-un strat fin. Folosesc crema de aproximativ o lună, cu mici întreruperi, şi am observat cum nedoritele calozităţi s-au tot diminuat, până au dispărut.
  • Lipoaminoacizii din grâu „menţin pH natural al pielii”.
  • Textura este non-grasă, fină dar consistentă şi îmi place cum îmbracă pielea.
  • Călcâiele devin netede, senzaţia îngrozitoare de piele uscată s-a transformat într-o senzaţie de confort, iar pielea este hidratată.

picioare frumoase (4)

O relaţie de lungă durată

Mă declar mai mult decât fericită şi plănuiesc o relaţie de lungă durată cu noua mea dragoste şi, automat, cu Optima Shop. Este locul de unde vreau să cumpăr produse dermatocosmetice pentru mama şi sora mea. Începem lista pentru noi comenzi!

Semnat: O Isabelle-păpuşă cu călcâie fine ca de divă

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.