Esti aici: Home // Bucuresti, Lifestyle, Sali de fitness // Yoga. Masaj thailandez. Rezan

Yoga. Masaj thailandez. Rezan

Rezan. Aşa îl cheamă. De-adevăratelea. L-am strigat pe porecle, am ieşit în grupuri comune de prieteni de-a lungul anilor, apoi a plecat. Nu am ştiut exact de ce a luat acea decizie la momentul respectiv, însă, în timp, în cei trei ani şi jumătate cât a stat în Thailanda, l-am urmărit şi am înţeles – Rezan avea o misiune – să devină profesor de yoga şi să înveţe tainele (şi nu e doar un cuvânt de umplutură!) masajului thailandez.

BODHI

Am fost plăcut surprinsă când anul acesta m-a sunat să mă invite la cursul de yoga pe care îl ţine la Piscina Floreasca. Nu m-am dus. Relaţia mea cu yoga este într-un punct şi aştept ca lucrurile să evolueze de la sine. Deşi nu am reluat cursurile, am fost la evenimentul organizat de Rezan pentru presă şi am redescoperit un warrior 1 şi un warrior 2. Rezan este acum instructor de yoga şi a pornit proiectul BODHI în România, renunţând, pentru o vreme, la a locui în ţara care l-a învăţat şi i-a oferit atât de multe.

Masajul thailandez

Pe lângă cursurile de yoga pe care le ţine în mai multe locuri din Bucureşti (în afară de Piscina Floreasca, îl găsiţi şi la Dance Room, în clădirea Universul de pe Ion Brezoianu), Rezan a învăţat ca la carte, de la cei mai buni profesionişti, cum să execute masajul thailandez. Am văzut o demonstraţie în cadrul evenimentului pe care l-a organizat recent şi am fost impresionată să-l cunosc mai bine pe Rezan, altfel, într-un context total diferit de cele în cadrul cărora ne-am văzut de-a lungul anilor, de când ne cunoaştem.

Rezan

Rezan este născut în zodia Balanţei, este calm, vorbeşte rar şi m-a făcut să zâmbesc. Are răbdare şi este atent la fiecare cursant, este blând şi pozitiv. Sper să utilizez voucherul BODHI pe care l-am primit şi pentru care îi mulţumesc din nou, iar cu ocazia repetării numelui proiectului, vă mai spun că BODHI are patru simboluri: aerul, pământul, apa şi floarea de lotus. Floarea de lotus combină toate cele patru elemente – aer (floarea creşte la suprafaţă), pământ (în pământ mlăştinos), apă (deci vorbim despre un pământ moale, ud), forma sa fiind de foc.

Îl găsiţi pe siteul bodhiyoga.ro şi pe pagina de facebook – scrieţi-i sau contactaţi-l, în afară de cele două locaţii pe care le-am menţionat mai sus, Rezan predă şi în alte locuri şi pregăteşte două retreats – unul în Indonezia şi unul în Thailanda.

Eu mă retrag şi semnez:

O păpuşă care iubeşte yoga

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.