Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Gorgeous men, Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate, Product review // Păpuşa-Alexandra testează în avanpremieră Paula’s Choice Lipscreen SPF 50

Păpuşa-Alexandra testează în avanpremieră Paula’s Choice Lipscreen SPF 50

Am profitat de ultimele zile de toamnă nesperat de calde, pentru a testa, în premieră în România, un nou produs de la Paula’s Choice: balsamul de buze Lipscreen, cu factor de protecție solară 50.

Noutatea Paula’s Choice

Pentru că produsele Paula’s Choice îmi plac și am mai scris înainte despre experiența mea cu Skin Perfecting 2% BHA și Shine Stopper, m-am bucurat de șansa de-a fi primul beauty blogger din România care testează acest balsam de buze.

Deși multe dintre noi asociem necesitatea unui astfel de balsam exclusiv cu vara, buzele noastre sunt la fel de agresate precum tenul în fiecare anotimp, aşadar au nevoie de îngrijire și protecție pe măsură.

Lipscreen SPF 50

În acord cu filosofia Paulei Begoun, creatoarea brandului, produsul are efect antiîmbătrânire și este 100% fără coloranți sau parfum. Textura sa previne uscarea buzelor și vindecă problemele anterioare cauzate de deshidratare. În plus, le conferă acestora un luciu discret.

Mi-a plăcut tare mult și sistemul de închidere – după ce aud un click, știu că nu mai e vreo șansă ca balsamul să mi se deschidă în geantă sau să risc să pierd capacul.

În cazul meu, după mai bine de 4 ore de la prima aplicare, încă simțeam o peliculă de balsam pe buze, iar hidratarea nu își diminuase din intensitate. L-am refolosit, aproape din reflex, după o masă, iar efectul s-a menținut până la orele serii. În bază experienței cu celelalte produse Paula’s Choice, pe care le-am testat de-a lungul timpului, n-am nici un dubiu că și acesta va fi spornic.

De unde poate fi cumpărat 

Produsul poate fi achiziționat de pe siteul Paula’s Choice, aici, la prețul recomandat de 56 lei. Tot pe site, aici, puteți găsi și versiunea balsamului pentru păpușeii din viața voastră.

În această primăvară, pregătindu-mi bagajul pentru o destinație cu climă tropicală, a fost nevoie să comand de pe un site din străinătate un balsam de buze cu factor de protecție solară. La noi, în extrasezon, nu am găsit nimic. Salut cu mare entuziasm apariția Lipscreen SPF 50, disponibil tot timpul anului, care să ne scutească de griji în sejurile exotice, cele de ski sau în junglele urbane şi să ne protejeze de efectele nocive ale razelor soarelui, care nu ţin cont de anotimp când vine vorba despre acţiunea asupra pielii.

Cu drag,

Alexandra, o păpușă cu Lipscreen SPF 50 pe buze

Tags: , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.