Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Lifestyle, Manichiura, Papusi Talentate, Product review // Yves Rocher, noutăţi de vară: spray-ul răcoritor pentru corp

Yves Rocher, noutăţi de vară: spray-ul răcoritor pentru corp

Dacă până acum invocam toţi zeii să ne aducă vară, acum încercăm cu greu să facem faţă temperaturilor ridicate şi ne înarmăm cu apă, limonadă, ochelari de soare şi profităm din plin de fructele şi legumele colorate şi parfumate. Cred ca serile şi nopţile sunt momentele în care ne bucurăm cu adevărat de acest sezon. Iată ce secret am descoperit pentru a înfrunta zilele toride cu zâmbetul pe buze:

Lămâie şi busuioc – spray răcoritor pentru corp

Combinaţia de lămâie cu busuioc este reţeta ideală pentru limonadă, dar şi pentru un spray de corp răcoritor. Yves Rocher face soarele să fie mai blând cu noi cu noua apă parfumată pentru corp cu lămâie şi busuioc Plaisirs Nature (29 lei/ 100ml). Într-un recipient colorat, ce îşi poate găsi cu uşurinţă loc în orice geantă şi cu un sistem practic de pulverizare, apa de corp are un parfum răcoritor, uşor dulceag ce-mi aduce aminte de lămâiul mamei cu ale cărui frunze mă jucam mai mereu. Busuiocul dă parfumului o notă intrigantă şi care devine foarte catchy. Uleiurile esenţiale de lămâie şi busuioc reîmprospătează pielea şi o îmbracă într-o aromă de vară, în timp ce o protejează şi calmează. Pentru a păstra cât mai mult starea de prospeţime, pulverizez licoarea pe piele pe întreg parcursul zilei şi mă bucur de senzaţia de prospeţime.

Gama lămâie şi busuioc conţine şi gel de duş nectar şi gel de duş gomant.

Zmeura dintr-un lac de unghii

Ocazional, gătesc şi mă surprind admirând diverse legume şi ingrediente – când desfaci o rodie în apă, parcă se recită o poezie. Zmeura are şi ea povestea ei. Pe lângă faptul că este printre fructele mele preferante, e perfectă şi deliciosă, iar culoarea sa – aş purta-o peste tot. Lacul de unghii strălucitor Yves Rocher (11 lei), de-o zmeură irezistibilă, are o textură cu putere mare de acoperire. Vara aceasta, 50 de noi nuanţe ale lacurilor de unghii aşteaptă să fie alese. Pentru mine, aplicarea ojei poate fi problematică, dar aceasta are o concentraţie mare de pigmenţi, o pensulă plată pentru aplicare precisă şi un aspect lucios ce mă transformă într-un specialist. Dacă mai e nevoie să menţionez, repet în alte cuvinte: culoarea este intensă, veselă şi sexy.

Mi-a făcut plăcere să vă prezint două produse preferate dintre noutăţile Yves Rocher de vară, pe care le găsiţi în magazine, iar magazinul online dezvaluie un portofoliu generos de beauty goodies. Acum mă retrag, am de testat şi alte beauty-minunăţii din portofoliul unui brand cu acel „je ne sais quoi”.

Semnat: O Isabelle-păpuşă fructată

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.