Esti aici: Home // Beauty gadgets, Lifestyle, Product review // Uscătorul de păr Philips MoistureProtect

Uscătorul de păr Philips MoistureProtect

Sunt destul de greu de scos din rutina de beauty, mai ales când sunt mulţumită de produsele pe care le utilizez. Folosesc acelaşi foehn de mai bine de şapte ani, iar când cei de la Philips mi-au propus să încerc unul dintre noile hair gadgets lansate, din gama MoistureProtect, am stat puţin în dubii – aparatul de îndreptat părul sau uscătorul (382 lei fiecare)?

Vara şi foehnul

Am folosit pentru prima dată foehnul şi revin cu un scurt review de utilizatoare fără prea multă experienţă cu produsul, momentan. Într-o seară calduroasă şi umedă de vară, mi-am spălat părul la ceas târziu în noapte şi, deşi vara în general las şuviţele să se zvânte natural, am simţit nevoia să dorm cu părul uscat, aşadar am inaugurat noul beauty gadget Philips.

Accesoriile uscătorului de păr

Am ales accesoriul difuzor (foehnul dispune şi de un accesoriu îngust, pentru când voi alege să îl îndrept cu peria, în timpul uscării) şi m-am bucurat să observ cum părul se usucă mult mai uşor, datorită razei mari de dispersie a aerului cald sau rece. Utilizez întotdeauna la final şi aer rece, pentru a închide cuticula şi fixa, astfel, coafura.

Senzori ce reglează automat temperatura – simţi tu, părul îţi mulţumeşte

Uscătorul MoistureProtect de la Philips dispune de un senzor inovator pentru reglarea automată a temperaturii, astfel nu-mi fac probleme că părul meu ar putea fi supus unor temperaturi prea înalte. În timpul coafării am simţit cum aerul îşi modifica temperatura. Senzorul cu infraroşu determină temperatura părului, astfel încât uscătorul reduce automat temperatura, pentru a proteja părul şi pentru a păstra nivelurile de hidratare.

Rezultatul şi concluzia

M-am trezit cu părul meu perfect drept plin de volum şi strălucitor. Abia aştept să mă joc mai în amănunt cu noul uscător şi să-l utilizez la capacitate maximă, testând toate treptele de temperatură. Am manevrat uşor foehnul de greutate medie şi, deşi am uscat părul târziu în noapte, nu mi-am făcut griji din pricina zgomotului prea mare – treapta joasă a intensităţii aerului permite uscarea rapidă, fără zgomot deranjant.   

Cu drag,

O păpuşă cu foehn nou

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Uscătorul de păr Philips MoistureProtect "

  1. Alex`andra says:

    Niciodata nu prea am inteles adevaratul principiu de functionare din spatele periei rotatite. mi-e greu de imaginat ca intr-adevar da rezultatele promise de reclame,..

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.