Esti aici: Home // Beauty gadgets, Gorgeous men, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Philips Bodygroom series 7000, pentru Păpuşei răsfăţaţi

Philips Bodygroom series 7000, pentru Păpuşei răsfăţaţi

În ultima perioadă, le-am tot povestit Păpuşilor noastre câtă frunză, câtă iarbă. De data aceasta, dedicăm  materialul Păpuşeilor pe care i-am cam neglijat de la Styleshaver încoace. Şi ce mod mai bun de a ne lua revanşa, decât o altă descoperire în materie de gadgeturi? Ca să ne răsfăţăm Păpuşeii, voi scrie despre aparatul de îngrijire corporală de la Philips, grooming gadgetul Bodygroom series 7000 (334,08 lei), dedicat exclusiv bărbaţilor.

Bodygroom la testat – prima impresie

Solidar cu toţi bărbaţii care sunt în căutarea aparatului perfect pentru îngrijirea corpului, unul dintre Păpuşei a testat Bodygroom 7000 de la Philips. Aşa cum îi şade bine unui aparat destinat celor care se preocupă de look-ul lor, Bodygroom series 7000 are un design stylish, fiind realizat din materiale de calitate, cu butoane din aluminiu. Pe lângă aspectul manly-stylish, aparatul este dotat cu un mâner ergonomic din cauciuc, ce asigură aderenţă chiar şi sub apă.

Păpuşelul povesteşte experienţa sa

Păpuşelul care a testat aparatul pentru tundere şi radere a revenit cu impresii, povestindu-ne că a fost foarte încântat de capul pivotant tridimensional care permite un trimming precis: acesta ia forma corpului, reducând accidentele şi contribuind astfel la o radere/ tundere eficientă.

Păpuşelul ne mai spune că datorită duratei extinse de funcţionare a bateriei, anume 50 minute, acesta este un partener de încredere în călătorii. Cele 50 de minute pot fi repartizate, evident, pe mai multe folosiri. Când ledul care indică starea bateriei se transformă din verde în portocaliu, este suficientă o încărcare de o oră, pentru un ciclu complet de utilizare.

Opţiuni de trimming

Cele cinci setări de lungime pentru diferite dimensiuni de păr au fost un alt aspect pe care Păpuşelul l-a apreciat. Domnii îşi pot alege câte “jours” sau “giorni” să aibă barba ori lungimea părului corporal. De asemenea, aceştia pot utiliza aparatul “pe uscat” sau sub apă, fiind 100% rezistent la umezeala. Aparatul multifuncţional şi silenţios este uşor de curăţat şi economiseşte timp.

Semnat: O Isabelle-păpuşă documentată


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.