Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Lifestyle, Manichiura, Papusi Talentate, Product review, Reviste glossy // Coca-Cola & O∙P∙I – două branduri, aceeaşi poveste de succes

Coca-Cola & O∙P∙I – două branduri, aceeaşi poveste de succes

Foto 1: (în sensul acelor de ceasornic): Olivia – Păpuşa Rusească; Cristina (beauty blogger) – Shopping Therapy; Ioana (beauty editor) – The BFF Blog & revista The One; Isabelle – Păpuşa Rusească

Foto 2: Olivia – Păpuşa Rusească; Lavinia (beauty editor) – ELLE; Oana redactor-şef adjunct) – Viva!; Ioana (beauty editor) – Harper’s Bazaar; Isabelle – Păpuşa Rusească

Foto 3: Olivia – Păpuşa Rusească & Oana – Viva!

Ştii zilele acelea când cea mai grea decizie este ce fresh să alegi pentru micul dejun sau cu ce să te încalţi? Ei bine, mi s-a întâmplat. Nu am fost niciodată bună la luat decizii, imaginează-ţi dificultatea situaţiei în care mă aflam având în faţa o mulţime de culori delicioase, pentru unghii vesele. Pot doar să spun că a fost dragoste la prima vedere.

Nuanţe răcoritoare – OPI şi Coca-Cola

Degetele mele aleargă pe tastatură şi nu mă mai satur să le privesc, asta după ce weekendul mi l-am petrecut admirându-mi manichiura de sirenă concurând cu luciul mării. Unghiile mele în noua nuanţă inspirată de Coca-Cola Light, Turn on the Haute Light, reprezintă produsul colaborării OPI – Coca-Cola (fiecare lac de unghii costă 51 lei). Cele două branduri şi-au propus să ne pună zâmbetul pe buze şi nuanţe răcoritoare sau hot-hot-hot pe unghii.

Sprite, Vanilla Coke, Fanta Madness… 9 culori de nota 10

Culorile inspirate din portofoliul Coca-Cola sunt cu adevărat delicioase. Prima testată, Turn on the Haute Light – Coca Cola Light, este un argintiu strălucitor ce-ţi fură privirea şi face bijuteriile să iasă în evidenţă. Etern îndrăgostită de verde, Green on the Runway – Sprite este o ispită pe care de abia aştept să o port. Şi celelalte nunaţe sunt pe my wish list!

Coca-Cola Red – inspirat de clasic, cel mai vândut produs, Coca-Cola.

You’re So Vain-illa – inspirat de Coca-Cola Vanilla.

Sorry I’m Fizzy Today – inspirat, de asemenea, de Coca-Cola Vanilla.

Get Cherried Away – inspirat de una dintre răcoritoarele noastre preferate, Coca-Cola Cherry.

Today I Accomplished Zero – inspirat de Coca-Cola Zero – negrul dramatic, cu sclipiri efervescente roşii.
A Grape Affair – inspirat de Fanta Madness.

Orange You Stylish! inspirat de Fanta Orange

Zâmbete în cabina de fotografii la minut

Fete cochete, dichisite cu cele mai haiose accesorii şi râzând cu gura pân’ la urechi în cabina pentru fotografii la minut – acesta este rezumatul cel mai scurt al evenimentului ce a anunţat fericita colaborare. Într-un decor de American party, cu vedere la întreg oraşul, culorile vedetă aşteptau să fie încercate. Înconjurată de petrecere şi muzică de vară, am descoperit nunaţa perfectă pentru mine, Turn on the Haute Light. Am rămas cu amintirea unei seri pline de zâmbete, picuri de ploaie ce oglindesc fericire, fotografii vesele şi manichiură argintie.

Semnat: O Isabelle-păpuşă cu manichiură sclipitoare

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to " Coca-Cola & O∙P∙I – două branduri, aceeaşi poveste de succes "

 1. elena says:

  Ce atmosfera frumoasa, calda, un American party cozy si stilat!! Love it! Ideea ojelor O•P•I inspirate de Coca-Cola: GENIALA!

  • Olivia says:

   Papusica-Elena, ne bucuram ca ti se pare interesanta ideea celor de la 2ActivePR, noi ne-am simtit extraordinar in acea seara. A night to remember, o idee minunata de produse si prezentare.

 2. Maya Secret says:

  Chiar a fost o atmosfera interesanta, OPI face de fiecare data niste evenimente demne de a fi onorate cu prezenta. Ma bucur sa vad si papuselele rusesti in poza. 🙂

  • Olivia says:

   Maya-doll, supeeeeeerba atmosfera. Chiar nu ne mai venea sa plecam. Locatie frumoasa, produse minunate, gazde de nota 10. Ne bucuram ca ne-ai scris 🙂

 3. Personal sunt impotriva sucurile carbogazoase precum Coca-Cola, dar ideea celor doua branduri a fost chiar foarte inspirata, rezultatul fiind o colectie de oje super chic. Turn on the Haute Light trebuie sa se regaseasca neaparat in trusa mea de oje, este Mi NU NA TA!!!

  http://www.stephanine.co

 4. Olivia says:

  Papusa-Steph, personal beau rar cate o Coca-Cola, mereu la sticla de sticla 😛 sau la cutie. Desi nu sunt o consumatoare fidela, apreciez mult marketing-ul si cum promoveaza brandul, e un model wow de continua evolutie. Acest proiect o demonstreaza din nou.

  Iar OPI… OPI e OPI 🙂 Te rugam sa ne spui cum ti s-a parut lacul argintiu dupa utilizare.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.