Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Lifestyle // Florile Păpuşii Ruseşti

Florile Păpuşii Ruseşti

Acum aproximativ două luni mi-a venit ideea să rog fiecare păpuşă talentată care a semnat aici să descrie floarea preferată, pentru a întâmpina martie cum se cuvine. Mercur retrograd a împiedicat o bună organizare a lucrurilor, aşadar proiectul a rămas la stadiul de idee. Parcă nici vremea mohorâtă de martie 2014 nu e despre flori. Şi totuşi…

“Într-o zi când toate păreau să meargă anapoda şi prea repede, am primit o invitaţie frumoasă ca o păpuşă rusească originală şi parfumată cu miresme dulci de trandafiri pictaţi pe matrioshka-mamă: să realizez un aranjament floral care să rămână într-un colţ delicat al internetului. Şi, cu puţin noroc şi multă energie pozitivă, acest aranjament să se transforme în realitate efemeră – atât de frumoasă – şi ulterior în amintire permanentă: voi să puteţi comanda aranjamentul pe care, alături de Marinela Stănese, l-am realizat cu drag şi zâmbete sincere, cu gândul la oameni frumoşi, cu mintea la poveşti cu iz de lemn vechi, de păpuşă <made in USSR>. Crizanteme cu <look> de margarete, trandafiri de o frumuseţe izbitoare, piciorul cocoşului ce seamănă cu macii mult prea delicaţi, atingeri de lalele albe şi suflet. Să îl dăruiţi cu dragoste, să îl priviţi cu plăcere, să împărtăşiţi frumuseţea vie ce pare un tablou.”

Primul contact cu Flowercraft

Probabil aţi observat că textul de mai sus este între ghilimele – este textul care apare aici, pe site-ul celei despre care am auzit prima oară după ce am văzut aranjamentul spectaculos de pe spider-ul prezent la deschiderea oficială iBrows. Mari (cum s-a prezentat într-o zi la telefon) este chiar mama lui Darius Stănese, despre care am scris mai multe aici, şi pe mâinile căruia au intrat sprâncenele Roxanei Moise, una dintre păpuşile-cititoare care mă ţine la curent cu ce ceaiuri mai bea când merge la răsfăţul devenit rutină de beauty.

Ideea de a invita oameni din online să creeze aranjamente florale care să poarte numele ales de noi şi care să rămână permanent pe Flowercraft a fost a celei care se ocupă de partea de comunicare, Adina Necula. Adina este o bună prietenă a păpuşilor, un om cu idei atât de frumoase încât, deşi pot crede că am văzut multe în cei 10 ani de jurnalism pe care i-am împlinit cu mândrie, reuşeşte să mă surprindă atât de plăcut cu fiecare acţiune.

Printre oamenii pe care îi citesc des, care au deschis primăvara magazinului de flori construind în Casara, locul desfăşurării workshop-uluin (să-l numim) floral, se numără Cristina Bazavan şi Ileana Petrache (Get my Look).

Această păpuşă se pierde între imagini colorate natural şi îşi doreşte să avem o primăvară magică.

O păpuşă ce are propriul aranjament: Păpuşa Rusească

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Florile Păpuşii Ruseşti "

  1. Tare frumos si plin de viata aranjamentul tau, papusa!Efectul este: il privesc si zambesc!

  2. Olivia says:

    Papusa-matura, ne era dor de tine! :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.