Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, In farmacii, Lifestyle, Luxury, Product review, Scurt review // Poveştile sunt rareori scurte. Skincode, crema de cursă lungă

Poveştile sunt rareori scurte. Skincode, crema de cursă lungă

Este noapte spre dimineaţă, nu pot dormi, şi m-am gândit că cel mai bun mod de a relaxa şi devia creierul pe alte rute decât cele care mă ţin trează ar fi să scriu beauty. La un pahar cu apă, atmosferă şi o bomboană de ciocolată. Şi mă apuc să scriu despre tinereţea pielii şi Skincode, în timp ce tentaţia cu calorii şi aproape interzisă în drumul menţinerii tinereţii, anume zahărul dintr-o bomboană, stă încă nevinovat lângă mine.

Prohibiţie la creme

Astăzi, pe lista de analize ordonate de beauty vine la rând Skincode, Cellular Anti-Aging Cream (în farmaciile Help Net, 179 lei sau 170 lei cu card reducere). Mi-am propus să încerc să rezist tentaţiei de a mai deschide concomitent mai multe creme şi, în schimb, de a termina produsul început, astfel încât să îmi pot da seama cu exactitate de efectele sale pe tenul meu.

Respect pentru Skincode

Skincode este un brand pe care îl respect şi pe care l-am descoperit cu adevărat după un beauty breakfast de acum câţiva ani, în cadrul căruia l-am cunoscut pe Niclas Massalsky, preşedinte Skincode. Evenimentul organizat de Cristina Sima (beauty editor) mi-a rămas în minte ca o întâlnire de referinţă în cadrul căreia am aflat secrete de beauty destul de bine păstrate, precum produsele “Cenuşărese” sau cum este ilegal ca un produs cosmetic să schimbe, şi altele despre care am scris mai multe aici.

Scurt review. Poveştile sunt rareori cu adevărat scurte

Cumva, m-am gândit atât de mult la acest articol, încât acum îmi dau seama că deşi materialul ar fi putut fi un scurt review şi atât, când vorbesc despre un produs vorbesc, de cele mai multe ori, despre o istorie şi întotdeauna scriu o poveste. Iar poveştile sunt rareori cu adevărat scurte.

Skincode Exclusive Cellular Anti-Aging Cream a venit într-o zi când nu mă mai satisfăceau nici cremele de zi ori de noapte pe care le aveam pe noptieră, nici serumurile din dreapta oglinzii de la baie. Îmi doream o cremă simplă, prietenoasă, plăcută la atingere şi potrivită pentru tenul meu. De cum am deschis-o, înainte de aplicare, a fost prietenie la prima vedere. Textură fondantă, miros fin, lejer. La aplicare: absorbţie rapidă şi completă în piele, efect instantaneu de luminozitate, ten hidratat care se simte şi arată sănătos. O recomand tenului normal (producătorii o recomandă şi pentru tenul uscat) şi, în general, oricărui tip de ten, cu menţiunea că rezultatele pot fi diferite de la un tip de piele la altul.

Ingrediente şi ambalaj

Stimulează producţia de colagen, regenerează celulele, diminuează liniile fine, repară. Conţine, între altele, vitamina E şi unt de shea. Raportul calitate-preţ este un mare plus. Ambalajul mă duce cu gândul la produse luxury (recipient din sticlă transparentă cu capac argintiu, dezvăluind produs alb) dar branding-ul simplu ce include crucea Elveţiei mă ţine aproape de zona dermatocosmeticelor, în care Skincode se încadrează cu mare succes. Pachetul include şi o mini-spatulă pentru cele care preferă aplicarea curată, ce ajută la ţinerea bacteriilor departe de conţinut.

Şi pentru a vă lăsa să visaţi cu ochii deschişi până la vizita rapidă la farmacie, mă retrag evitând să mă las în mrejele brandului despre care aş mai scrie.

Cu drag,

O păpuşă ce a descoperit o cremă “to keep”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to " Poveştile sunt rareori scurte. Skincode, crema de cursă lungă "

 1. Ani says:

  Eu m-am tot invartit prin farmacii si vad mereu aceste produse. Suna bine ce spui tu, next time o sa testez daca sunt sunt testere in farmacii, stiu ca la Skincode nu prea erau…

 2. Olivia says:

  Ani-doll, nu stiu daca au testere, personal ma ghidez dupa textura, adica e suficient sa o vad.
  Cu tester sau fara, poti avea surpriza ca produsul sa nu fie prieten cu tenul tau.
  Singurele testere relevante mi se par miniaturile. Le dau credit si celor gasite in reviste, cel putin le utilizezi pe fata, pe pielea curata, in intimitatea casei, putand astfel sa-ti dai seama daca apar reactii alergice sau nu.
  Skincode functioneaza foarte bine pe tenul meu, sunt tare curioasa ce parere ai daca le vei incerca :)

 3. […] Suplimentul ELLE Kids + Mostra fond de ten Vichy Ideal + Mostra Vichy Idealia Life Serum + Mostra de parfum Calvin Klein Reveal + Mostra Skincode Cellular Anti-Aging Cream […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.