Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Interviu, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate // “Femeile obişnuite – adevăratele vedete ale vieţii” – make-up artist M.A.C

“Femeile obişnuite – adevăratele vedete ale vieţii” – make-up artist M.A.C

După ce a participat la un eveniment M.A.C, Maria Alexandru a decis să stea mai mult de vorbă cu Alexandra Spyridopoulou, make-up artist, aflând detalii despre produsele preferate pentru a-şi face meseria ca la carte, dar şi despre cele pe care le preferă pentru propriul ten. Tendinţe, valabilitatea unora dintre cele mai rezistente produse cosmetice şi secrete de îngrijire a tenului, de la un profesionist.

1. Pentru început, poţi rezuma (pe scurt) impresia ta generală, cu privire cele patru tendinţe prezentate în timpul evenimentului, pentru cititorii noştri?

Fall-Winter ’13-’14 este mai puțin direct, mai capricios și misterios. Vorbim despre un machiaj cu un sentiment și o viață! Este neconvenţional şi foarte feminin, deoarece reflectă realitatea și complexitatea vieții unei femei. Creează senzaţia că ceva nu s-a terminat. Îl simţim ca fiind contemporan, este mai puțin fabricat, toate aceste elemente pe care am dorit să le corectăm acum au devenit nuanțele pe care dorim să le accentuăm. Totul se învârte în jurul ideii de individual, unic!

2. În opinia ta, ce tendinţe în make-up vor rezista întotdeauna testului timpului?

Tendințele care fac femeile să se simtă frumoase şi dorite. Un machiaj “smokey”, buzele în nuanţe “dark” şi o piele fără cusur. Întotdeauna în trend!

3. Poţi să îmi dai 5 exemple de produse “must-have” ce nu pot lipsi din trusa de machiaj zilnic?

Un fond de ten ca Mineralize Moisture (M.A.C Mineralize Moisture SPF 15 Foundation), care face pielea să arate proaspătă, hidratată natural, mascara – Haute and Naughty Lash Mascara, care poate oferi un aspect atât natural, cât şi dramatic genelor, un mineralize bronzer (M.A.C Mineralize Skinfinish), pentru a încadra mai bine chipul, un ruj pentru un “pop” de culoare și un creion Eye Khol, nuanţele Smolder sau Feline, pentru a oferi intensitate și senzualitate privirii.

4. Câte obiecte ai în trusa ta personal de make-up, cea pe care o porţi cu tine în geantă în fiecare zi?

Am opt produse, alese personal de mine, pentru mine:

BB cream, Mineralize Moisture Foundation, Mineralize Bronzer, blush sub formă de cremă, creion pentru sprâncene, Studio Finish Concealer (corector), Ruby Woo, False Lashes Mascara.

5. Care sunt produsele de machiaj fără de care simţi că nu poţi trăi – folosite pentru tine însăţi sau în calitate de profesionist, atunci când lucrezi?

Ca profesionist, nu aş putea trăi fără Face and Body. Este unul dintre fondurile de ten preferate, îl folosesc singur sau amestecat cu alte fonduri de ten și este ideal pentru toate tipurile de piele. În ceea ce mă priveşte, nu pot trăi fără Ruby Woo, rujul meu preferat din toate timpurile, care are o textură mată retro, cu un finish catifelat și o culoare roşu-aprins uimitoare.

6. Dar despre îngrijirea tenului? Ce produse nu ar trebui să lipsească din trusa de beauty a cuiva, pentru a se asigura că aspectul este perfect, atunci când aplică machiajul?

Clar, o cremă hidratantă, o cremă de ochi şi un primer, pentru un ten fără defecte şi o nuaţă uniformă a pielii.

7. Ce recomandări ai pentru cei interesaţi să aibă un chip luminos şi curat? Cum putem obţine stralucirea şi cum o putem păstra de-a lungul anotimpurilor schimbătoare?

Folosiți întotdeauna un demachiant blând pentru îndepărtarea machiajului și

EXTRA when, year it order non generic baclofen when water went prograf or to, tea twist it to mountain west apothecary bountiful ut glad washing cpla pharmacy online hair and door cialis that take master card callouse baby’s albuterol inhaler low cost the hotties just http://www.exa-studio.com/kate/order-abilify-canada this BP-3 to or http://fitnessrelax.sk/mho/topamax/ bronzer them me. I’m.

nu îl lăsați niciodată pe chip. Nu uita niciodată de aplicarea cremei hidratante şi a cremei de ochi, folosiți întotdeauna un produs cu FPS pentru a proteja pielea de arsurile solare și folosiţi un primer din gama Prep + Prime, în funcție de nevoile individuale (pentru extra-hidratare, strălucire, pentru zona T şi multe altele).

8. Există multe dezbateri pe tema termenului de garanţie al produselor cosmetice. Dacă luăm, spre exemplu, M.A.C Eye-Shadows, le poţi spune cititoarelor noastre cât timp pot utiliza produsele după deschidere şi de ce rezistă în felul în care o fac (din ce sunt făcute)?

Mai ales când vine vorba de farduri de ploape, acestea conțin un amestec special de ingrediente puternice, un nivel ridicat de pigmenţi care oferă culoare saturată în aplicare, cum ar fi talcul și emolienţi speciali pentru a ajuta fardul de ochi să adere pe piele şi să o menţină colorată timp îndelungat. Fardurile de ochi rezistă o lungă perioadă de timp deoarece toate aceste produse de tip pulbere nu conțin apă și nu pot fi contaminate.

(despre valabilitatea produselor cosmetice, păpușile au mai consemnat aici și aici)

9. În calitate de artist make-up artist al vedetelor, poţi să ne dai câteva exemple de celebrităţi pe care ţi-ai încercat magia şi cu care ţi-a placut în mod special să lucrezi?

Am lucrat cu multe celebrități grecești și internaționale, top-modele, există o listă lungă… dar cele mai iubite sunt femeile obişnuite care vin în magazinele noastre și se bucură într-adevăr și apreciază ceea ce faci pentru ele. Ele sunt adevăratele vedete ale vieții!

O Maria-păpuşă that loves make-up

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.