Esti aici: Home // Bucuresti, Lifestyle, Reviste glossy // Pãpuşa Ruseascã – partener media la Beauty Sessions

Pãpuşa Ruseascã – partener media la Beauty Sessions

Una dintre cititoarele Pãpuşii este invitatã sã participe la conferinţa susţiunutã de Adina. Te rugãm sã laşi un comentariu pânã pe data de 4 iulie, în care sã spui de ce îţi doreşti sã fii sâmbãtã, 13 iulie, alãturi de noi. Pe 5 iulie anunţãm comentariul câştigãtor. Mult succes!

Pãpuşa-invitatã sâmbãta aceasta la Beauty Sessions este Maria Vãduva. Felicitãri, mulţumim pentru cã ne citeşti, abia aşteptam sã te cunoaştem!

 

Pe Adina Necula am cunoscut-o acum mulţi ani, prima datã prin intermediul mailului. Eram cu paşi deja destul de bine înrãdãcinaţi în presa glossy româneascã şi încercam primul proiect independent, comunicând pentru un brand românesc gândit de la zero, care acum se bucurã de mult succes. Adina scria pentru hotcity.ro, un site care i-a gãzduit frumoasa scriiturã un numãr bun de ani.

Seara friguroasã  şi moneda

Nu ţin minte momentul exact în care am întâlnit-o “face to face”, dar îmi amintesc când am ştiut cã relaţia noastrã a depãşit cu mult gradul de colegialitate, când mi-am dat seama cã este acea persoanã cu care voi împãrţi nu doar ascensiunea profesionalã, ci şi drumul vieţii, în general. Era o searã friguroasã când ne-am dat întâlnire la o cafea, în magazinul Cocor. Cred cã era luna decembrie pentru cã ştiu cã Adina mi-a fãcut un cadou pe care, de atunci, îl port zilnic cu mine şi care a generat, la rându-i, cadouri şi sentimente adânci. O monedã. O monedã scoasã de Banca Naţionalã a României, cu îngeri pãzitori încrustaţi şi strãlucind auriu, acum uşor patinat, odatã cu trecerea anilor peste ea. Nu mã aşteptam la un cadou, era o simplã cafea de “ce mai faci?” şi o îmbrãţişare înainte de sãrbãtori. O simţeam aproape pe Adina, însã trãiam cu acea senzaţie cã prieteniile sunt mult mai greu de legat când “te faci mare” şi lãsam lucrurile sã curgã încet, sã stabileascã timpul cât de tare avea sã ne apropie.

Mai aveam în portofel douã monede norocoase, una dintre ele primitã de la o altã prietenã dragã. Pe aceasta din urmã am decis anul acesta sã o dãruiesc la rându-mi, din suflet, uneia dintre pãpuşile care semneazã pe elle.ro, Mãdãlinei, fosta mea colegã “din tinereţe” şi actuala mea prietenã. Cred cã şi Mãdãlina a simţit exact ce am simţit şi eu în momentul în care am primit cadoul Adinei: un dar din suflet, încãrcat cu dragoste şi stropit cu noroc pe care numai un cadou încãrcat cu energie pozitivã îl poate dezvãlui.

De fiecare datã când ştiu cã Adina are un moment greu, de fiecare datã când ştiu cã are nevoie de un gând bun, scot moneda, o strâng în palmã şi încerc sã îi transmit, chiar când suntem la distanţã, toatã energia mea pozitivã. Nu ştiu dacã simte, dar ştiu cã ajunge la ea, de fiecare datã când fac acest gest, cel puţin o parte micã din sufletul meu.

Beauty Sessions by Adina Necula

Adina face multe multe lucruri frumoase, creşte spectaculos din punct de vedere profesional şi îi atrage pe alţi oameni, la fel de frumoşi, alãturi de ea, în mrejele tumultoase şi cu miresme de parfum ale lumii glossy . De data aceasta, Pãpuşile sunt mândre sã anunţe cã se aflã pentru prima datã în postura de parteneri media. “Beauty Sessions by Adina Necula” – Protecţia solarã se desfãşoarã sâmbãtã, pe 13 iulie, la Sunshine Club Luxury Spa, pe Nordului 94C, în Bucureşti, de la ora 11:00. Detaliile sunt în comunicatul de presã de mai jos, iar Adina vã poate da toate informaţiile legate de participare pe adina.necula@gmail.com sau la telefon 0747 277 627.

Comunicat de presã

Adina Necula, beauty editor cu o experienta de peste zece ani in universul frumusetii, impreuna cu Sunshine Club Luxury Spa, unul dintre centrele exclusiviste de beauty din Capitala, adevarat etalon in arealul tratamentelor de ultima generatie, anunta inceperea unei serii speciale de conferinte, menite sa ofere tuturor femeilor raspunsuri si solutii la probleme punctuale.

In sufletul fiecarei femei se regasesc aspiratii, dorinte si vise conectate prin fire invizibile la arealul frumusetii, insa putine dintre acestea isi gasesc materializarea in imaginea reflectata in oglinda. Din paginile revistelor de specialitate se desprind sperante sub forma recomandarilor cosmetice, insa cate dintre acestea reusesc sa corespunda nevoilor reale ale cititoarelor? Cate lotiuni si creme completeaza raftul de beauty doar in scop decorativ, neavand niciun efect vizibil pe ten? De cate ori nu se investeste o avere intr-un arsenal demn de luat intr-o vacanta in jurul lumii si de donat la primele escale, din simplul motiv ca investitia cu pricina a fost gresit plasata?

In cadrul “Beauty Sessions by Adina Necula” participantele vor avea ocazia de a descoperi tratamentele, cremele si machiajul adaptat conditiei si tipului de ten, in urma fiecarei conferinte, fiind alocat un interval special oferirii de consultatii personalizate si testarii in premiera a celor mai noi terapii, sub atenta indrumare a specialistilor Sunshine Club Luxury Spa.

Prima conferinta se va desfasura in data de 13 iulie, cu incepere de la ora 11 a.m si are ca tema “Protectia solara”. In prima parte vor fi discutate in detaliu toate aspectele legate de fotoprotectie, eficienta cremelor si lotiunilor destinate ingrijirii pielii pe timp de vara, modalitatile de aplicare, selectia celor mai bune produse functie de tipul de ten si de pigmentul acestuia, precum si etapele obtinerii unui bronz perfect si sanatos.

Cea de-a doua parte va fi dedicata machiajului special pentru tenul bronzat: identificarea produselor ideale pentru punerea in valoare a bronzului in cazul unui machiaj de zi sau a unui machiaj de seara, avand in vedere conditia tenului, particularitatile acestuia si tonalitate.

La finalul sesiunii, participantele vor beneficia de sedinte personalizate de consultanta, dermoanaliza faciala si corporala, precum si de testarea celor mai noi terapii disponibile in portofoliul Sunshine Club.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses to " Pãpuşa Ruseascã – partener media la Beauty Sessions "

 1. elena says:

  Ma bucur ca Papusica este partener al seminarului sustinut de Adina si ca ne propui un concurs asa frumos.

  Imi doresc sa particip la acest seminar pentru a afla mai multe informatii, expuse intr-o maniera profesionista, despre cum anume poate fi protejat tenul meu pe perioada verii. In ultimii ani tenul meu a capatat mici pete maronii, tocmai ca urmare a expunerii la soare si am nevoie sa stiu care sunt cele mai potrivite metode de protectie pentru el.

 2. Mi-as dori sa particip la acest eveniment pentru a afla lucruri noi despre frumusete. Ma intereseaza produsele cosmetice si ultimele descoperiri in industria beauty. As vrea sa stiu ce program de ingrijire mi se potriveste mie, tenului meu si nevoilor mele? Am dat banii pe creme “minune” care nu m-au incantat folosindu-le? Vreau sa invat ce nevoi reale are tenul meu, care sunt ingredientele de care are nevoie cu adevarat pielea si ce este de facut pentru a ramane frumoasa ,tanara si sanatoasa.

 3. Vaduva Maria says:

  Frumoasa si utila initiativa.Asadar, felicitari pentru parteneriatul media. Motivele pentru care as vrea sa particip sunt multe – de la nevoia de a fi mai educata ca femeie, de a ma cunoaste mai mult ca femeie, de a avea o stare de bine si frumos, etc. Zilele trecute ma gândeam ca e interesant sa fii frumos la orice vârsta. Si consider ca acest lucru poate fi obtinut doar stiind ce este corect si ce nu pentru corpul tau, si ocupându-te constant de el.

  • Olivia says:

   Papusa-Maria, tocmai editasem comentariul, fara diacritice, le recunoaste in text, nu si in comantarii, nu stiu motivul dar vom actiona :)

   Ne bucuram mult ca ti se pare util parteneriatul nostru si iti multumim pentru ca ai impartasit cu papusile-cititoare gandurile tale catre frumusete! Sa fie cu succes!

 4. Olivia says:

  Papusa-invitata sambata aceasta la Beauty Sessions este Maria Vaduva. Felicitari! Va multumim pentru ca ne cititi, multumim Elena si Macrina pentru inscrieri!

 5. […] cum v? spuneam aici, Adina Necula a sus?inut prima sesiune de Beauty Sessions, la Sunshine Club Luxury Spa din […]

 6. […] despre ce produs este vorba, obiect, serviciu sau câteva rânduri care i se adreseazã. La Beauty Sessions by Adina Necula am desemnat-o câ?tigãtoare pe Maria Vãduva ?i… am avut mânã la ales! Ne-am întâlnit la […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.