Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Un “not so common brand” pentru România

Un “not so common brand” pentru România

Sorana Niţă este păpuşa care dezvăluie un “not so common brand” printre produsele existente pe piaţa din România şi secrete de înfrumuseţare a vieţii fizice şi, de ce nu, a celei sufleteşti

Una dintre micile (sau mai marile) bucurii este să fiu mulțumită de mine fizic. Pentru acest lucru, am nevoie de produse de îngrijire de calitate, care se potrivesc nevoilor pielii mele, iar pentru a ajunge la cele perfecte, este nevoie de multă, multă practică și, implicit, experimente. Nu aș putea să spun că am găsit de la prima testare crema de față sau șamponul ideale. Dar aș putea să vă spun că perseverența e “arma” celor mici, în creștere.

Perfecţiune într-o cremă

După încercări, după testări de diverse produse dermatocosmetice ori luxury, am descoperit cu încântare crema de față Embryolisse Lait Crème Concentré. Este un produs creat de un medic ce a dorit să lanseze propria marcă farmaceutică de îngrijire a pielii. Formula păstrează echilibrul biologic și asigură prevenire antiîmbătrânire. Simplitatea formulei minimizează riscul de alergii și respectă echilibrul natural al pielii. Ajută la refacerea tonusului pielii și îi conferă elasticitate, protejând-o în același timp şi lăsând-o netedă, suplă. Make-up-artiştii o folosesc pe post de primer, produs hidratant şi demachiant. Este destinată şi folosirii de către domni, fiind un excelent factor de reducere a iritării după ras.

Toate produsele Embryolisse sunt bazate pe agenți activi, ce refac deficiențele pielii și în același timp promovează funcția de “barieră naturală”, funcție care protejează împotriva radicalilor liberi.

Lait Crème Concentré este crema pe care o folosesc de mulţi ani și care mă face mai mult decat fericită. Este o cremă ce oferă pielii nutrienții și apa necesare pentru un echilibru perfect: hidratează, hrănește și repară. Senzațiile de uscăciune și disconfort dispar, iar pielea devine odihnită, sănătoasă, frumoasă. Textura cremoasă lasă o peliculă satinată chiar și pe pielea foarte uscată.

Preţ şi de unde o poţi achiziţiona

Se potrivește oricarui tip de ten și este accesibilă (aprox. 18 eur). Nu lăsați ambalajul să vă influenţeze decizia de cumpărare  – tubul cu aspect farmaceutic. Am învățat din acești ani de practică experimentală (pe propria-mi piele) că cele mai bune creme se găsesc în farmacii și sunt sub formă de tuburi. Esențele tari vin în sticluțe mici… și fade, uneori, aș adăuga eu.

Singura problemă? Momentan crema nu se gasește la noi în țară. Dar nu fiți triste, ci perseverente! Dacă vreţi să o includeţi în ritualul vostru de beauty, vă voi indica câteva site-uri de unde puteți comanda online. Shopping-ul online  cred că vă este cunoscut așa că înveseliți-vă și așteptați curierul! Easy Para Pharmacie (site-ul de pe care o comand), Screen Face (UK), Love Make Up (UK).

Update 26.1.2017 – brandul este de acum disponibil şi ȋn România, prin Optima Shop, link aici

Cu drag,

O păpuşă din laboratorul de beauty

Tags: , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Un “not so common brand” pentru România "

  1. Alexandra says:

    Buna Sorana! Eu mi-am comandat crema de aici: http://www.okazii.ro/make-up/crema-de-fata/acum-si-in-romania-renumita-crema-embryolisse-laite-creme-concentre-supranumita-crema-miracol-24-hr–a129667667. Serviciul a fost foarte bun si sunt incantata de aceasta crema. Eu am tenul uscat si mi se potriveste de minune.

    • Sorana Nita says:

      Buna Alexandra, ma bucur ca mi-ai citit articolul. Iti multumesc pentru pont, pana acum mi-am comandat-o doar de pe site-urile de afara. Eu am ten mixt si se muleaza perfect indiferent de anotimp. O recomand cu incredere.
      S-ar parea ca papusile la nevoie se ‘rusesc’.:)

  2. Liliana says:

    Buna fetelor si eu am avut aceeasi problema cu procuratul cremei , drept pentru care va recomand urmatorul link :http://olx.ro/oferta/embryolisse-lait-creme-concentre-24-hour-miracle-cream-75ml-ID1NN5F.html#0ca4899bec;promoted

  3. Olivia says:

    Liliana-doll, multumim pentru recomandare 🙂

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.