Esti aici: Home // Beauty gadgets, Luxury, Make-up, Product review // Păpuşi pentru păpuşi

Păpuşi pentru păpuşi

Am simţit că acest produs a venit, cumva, cu dedicaţie. Era clar că îşi va găsi un loc printre păpuşi, având în vedere numele rimelului pe care cei de la Astor tocmai l-au lansat: noul Big & Beautiful LovelyDoll Mascara (35 lei) – adică Marea & Frumoasa PăpuşăMinunată Mascara, într-o traducere liberă.

Evoluţie

LovelyDoll este genul de rimel pe care îl ador cu toţi porii săi de cauciuc moale, în primul rând datorită periuţei cu cap special. Prima dată când am văzut o astfel de “inginerie” a fost când Givenchy a lansat, acum câţiva ani, în 2008 mai precis, Phenomen’Eyes (121 lei, foto stânga). Mi s-a părut genială invenţia, având în vedere genele mele dese şi lungi (da, modestia nu este punctul forte al acestei păpuşi), pe care nu reuşeam să le definesc 100%, de fiecare dată rămânând cu genele din colţul intern al ochiului prea puţin pictate, iar la cele aflate la colţul extern chinuindu-mă timp îndelungat, pentru a le acoperi frumos şi uniform cu pasta neagră.

Heidi Klum, despre make-up

LovelyDoll de la Astor le are pe toate: textură cremoasă cu ceară vegetală şi colagen, peria cu cap sferic ce nu lasă nicio geană neatinsă şi o imagine superbă de care să se lege, cea a lui Heidi Klum, despre care am mai vorbit când am celebrat 60 de ani de Astor. Frumoasa nemţoaică, consilier artistic al Astor, povesteşte: “Îmi place să-l aplic atât pe genele superioare, cât şi pe cele inferioare pentru un look retro care îmi evidenţiază cu adevărat ochii! Nu ar trebui să-ţi fie teamă să experimentezi cu produsele de make up! Noul Big & Beautiful LovelyDoll Mascara este un produs minunat şi uşor de folosit, care te va face să arăţi ca o papuşă, cu gene îndrăzneţe, voluminoase şi perfect separate.”

Cu drag, către toate păpuşile cu ochi de păpuşică,

O păpuşă cu gene definite

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Păpuşi pentru păpuşi "

  1. roxana says:

    Si eu am acceasi problema, cu “pictatul”genelor din coltul intern al ochiului. Si cu genele separate! Multumesc pentru review, o sa incerc LovelyDoll!

  2. Olivia says:

    Roxana, daca nu ai incercat periuta cu cap sferic pana acum, sigur iti va placea inventia, e de mare ajutor. Noi multumim pentru ca ne citesti! :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.