Esti aici: Home // Beauty gadgets, Make-up, Product review // “The Secret” în machiajul profesional

“The Secret” în machiajul profesional

Greu cu titlul. Cum am mai spus, am obiceiul de a alege titlurile înainte să scriu un articol (da, da, ştiu că regulile jurnalistice nu mi-ar da notă de trecere în această privinţă). De data aceasta scriu în timp ce îi aud pe colegii Laboratorul de Arhitectură vorbind despre brânză cu ulei şi busuioc, înconjurată de minunăţii Sephora despre care abia aştept să vă povestesc câte ceva.

 

Curierul Universului

Am multe gânduri care-mi străbat fericite mintea, sunt tentată să le notez pe toate şi mi-e greu să le ordonez pentru că fiecare este important, ierarhia fiind greu de stabilit. Voiam să notez, printre altele, că am văzut filmul “The Secret” (2006). Dacă l-aţi urmărit deja, cred că înţelegeţi dorinţa de a nota câte ceva post-vizionare. Dacă nu, vă recomand cu multă căldură să vă luaţi o oră şi ceva şi să îl savuraţi. Sigur că aţi realizat sau veţi realiza că faceţi multe dintre lucrurile prezentate acolo, dar acest film a fost şi mai mult un deschizător de drumuri mentale pentru mine. Şi am început să-mi amintesc să-mi doresc lucruri. Şi m-am gândit că a trecut ceva vreme de când nu am mai primit un cadou şi că mi-e dor de acest lucru. Şi astăzi, Universul a lucrat pentru a-mi îndeplini gândurile şi a venit un curier cu surpriza pregătită de legile atracţiei pentru mine.

 

Make Up For Ever este diferit

Din păcate am lipsit la evenimentul de lansare Make Up For Ever (tot legile Universului m-au împiedicat să ajung, oferindu-mi în schimb un accident de maşină), aşadar nu m-am putut bucura la intensitate maximă şi la momentul perfect de intrarea brandului în magazinele Sephora. MUFE este un brand de produse profesionale pentru machiaj pe care îl ador. Diferenţa între aceste produse şi altele din aceeaşi categorie este incredibilă. Produsele profesionale sunt altceva. Iar dacă nu le-aţi încercat până acum, este cazul să vă pregătiţi de o mică investiţie. Merită să îmbogăţiţi beauty case-ul cu cel puţin câteva produse noi!

Revenind la “curierul Universului”, acesta a venit cu noutăţi Sephora, printre care se numărau Black Tango Palette şi Aqua Rouge, pe care le-am desfăcut şi testat numaidecât.

 

Black Tango Palette

Black Tango Palette (177 lei) conţine patru farduri de ochi waterproof. Nu port machiaj la plajă, însă dacă vă număraţi printre cele care nu se pot despărţi de culorile aplicate pe ten nici la piscină sau la mare, vă pot spune că dacă alegeţi texturile Make Up For Ever cu siguranţă nu va trebui să vă faceţi probleme în legătură cu machiajul special: nu se întinde, nu se strânge dacă ai grijă sa îl aplici pe pielea perfect degresată, iar texturile fine nu încarcă. Am folosit fardul burgundy-movuliu pentru a sublinia linia genelor inferioare, iar pe cel bej cu tente aurii pentru a lumina zona de sub sprâncene.

 

Aqua Rouge

După ce am completat machiajul ochilor am trecut la buze: Aqua Rouge (103 lei), sub formă de gloss cu două întrebuinţări – 1. culoare, 2. strălucire. Odată aplicată partea colorată, trebuie să fii sigură că nu există nicio imperfecţiune – fără ruj “scăpat” peste conturul buzelor, fără surplus. Culoarea se usucă rapid şi ulterior devine foarte greu de înlăturat fără demachiant la îndemână. Paharul cu apă şi cana albă cu cafea nu prezintă “tatuaje” ale buzelor. Culoarea rezistă impecabil, textura fiind fină iar senzaţiile de uscăciune sau piele care ţine inexistente.

Mai arunc un ochi către oglindă, admir culorile şi îndrept rândurile către un final cu mulţumire.

Cu drag,

O păpuşă rusească pictată în culori waterproof

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " “The Secret” în machiajul profesional "

  1. getmylook says:

    …O papusa care se poate machia dis-de-dimineata si pleca la mare weekendul asta! Cu un machiaj waterproof impecabil, de senzatie, in culorile marii…

  2. Olivia says:

    Papusico, frumos, sa te distrezi si sa tina machiajul pana dimineata!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.