Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Product review // Din seria “pana la 27 de ani nu am…” – serum vs. serum

Din seria “pana la 27 de ani nu am…” – serum vs. serum

Din seria “pana la 27 de ani nu am…” pentru ca exact la aceasta varsta am inceput sa observ niste schimbari si exact acum am inceput sa descopar anumite produse pe care nu m-as fi gandit sa le folosesc. Tot acum am inceput sa descoper o lume noua a beauty-ului, oarecum necunoscuta pentru mine.

 

Asadar, pana la 27 de ani nu am folosit serumuri. Am cochetat, pe la 26, cu un Juvena Specialists SkinNovaSC, pe al carui ambalaj l-am pastrat, asa cum fac cu toate ambalajele superbe ale produselor cosmetice pe care le folosesc (sau nu). Insa de la a cocheta cu un produs pana la a-l folosi “on a regular basis” a fost un pas mic dar mare, de un an mai precis.

 

 

Am primit o mostra din serumul Elixir HD, de la Make Up For Ever, si am inceput sa o folosesc abia dupa ce am am primit niste review-uri excelente. Cred ca simteam nevoia de inca ceva, imi dadusem seama ca mult iubita mea crema de fata Eucerin PH 5 (despre aceasta voi scrie mult, avem o relatie speciala) nu este suficienta, cel putin nu mereu si nu in orice conditii. Simteam nevoia de stralucire, acea stralucire sanatoasa pe care o are, in general, pielea tanara, in special cea a femeilor care nu fumeaza.

Pentru prima data dupa foarte mult timp, cat am folosit Elixir HD (145 lei), nu numai ca nu am simtit nevoia sa aplic fond de ten, dar am zambit oglinzii si pielea mi-a zambit. Am mai avut acest sentiment cand am folosit mostrele La Prairie Platinum (serum si crema), timp de o luna. Insa atunci, nu doar eu am vazut diferenta ci toata lumea, toate femeile din jurul meu ma intrebau ce fond de ten folosesc, ce “mi-am facut”, ramanand surprinse cand le spuneam ca nu port fond de ten ci secretul este… La Prairie. Dar La Prairie este altceva, este luxul suprem.

 

 

Eh, acum ca incep sa recapitulez povestea mea cu serumurile, imi dau seama ca, poate, nu au fost chiar putine. Si imi dau seama ca mi-a placut fiecare in parte si ca produsele pe care le-am ales au fost cele potrivite. Spuneam ca nu au fost chiar putine pentru ca tocmai mi-am amintit de StriVectin Tightening Face Serum (exclusiv Sephora, 339 lei). Imi spunea cineva, la un moment dat, ca StriVectin a inceput, de fapt, ca o companie ce comercializa produse pentru reducerea vergeturilor. Iar formulele au fost atat de bune si au avut atat de mult succes, incat au inceput sa fie folosite pentru conceperea produselor pentru ten. Va spun doar ca efectul de lifting este clar vizibil daca folosesti produsul cu regularitate, aplicat corect, cu miscari fine dar ferme, executate dinspre baza superioara a gatului catre pometi, intotdeauna in sus, adica. Da, totul se reduce la gravitatie.

Poate ca ar trebui sa vin cu specificatiile pentru fiecare produs in parte insa nu mi-am propus sa scriu un articol ci sa fac un review strict personal.

Inca nu-mi pot permite un La Prairie, insa, indiferent de vremuri, voi incerca sa-mi permit mereu produse foarte bune pentru ten, mai ales cand vine vorba despre stralucirea care mi se pare unul dintre punctele esentiale ale frumusetii. Printre aceste produse “de avut”, doua dintre preferatele mele sunt Elixir HD, de la Make Up For Ever, despre care scriam mai sus, si Hydra Beauty Sérum (339 lei), de la Chanel, pe care il folosesc in acest moment.

Hidratare este cuvantul principal pentru orice serum, indiferent ca vorbim despre cele cu efect de lifting, care atenueaza ridurile, pentru stralucire etc. Stralucirea pe care o confera pielii Hydra Beauty Sérum se bazeaza pe hidratare, folosirea antioxidantilor puternici in compozitie si prezenta unei noi generatii de acid hyaluronic. Imi place acest produs, iar un Chanel este altceva: mirosul dezvaluie lux, textura fina, cremoasa – spre deosebire de cea usor apoasa a altor serumuri – imi place la nebunie, iar ambalajul striga Chanel prin fiecare polimer.

Mi se pare usor “fumat” sa va spun cum se aplica insa o voi face: ordinea va fi intotdeauna: (1) demachiere, (2) indepartarea demachiantului cu tonic, apa termala ori lotiune micelara, (3) serum, (4) creme hidratante (daca este cazul; serumul poate fi sufiecient pentru o hidratare optima vara, de exemplu).

La finalul scrierii acestui material mi-am dat seama ca m-am inconjurat, la propriu, in timp ce tastam, cu serumuri, ambalaje, prospecte si cutii. Si-mi place lumea beauty. La nebunie. Dar de asta mi-am dat seama demult.

 

Cu drag,

O papusa care foloseste serumuri

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Din seria “pana la 27 de ani nu am…” – serum vs. serum "

  1. rox says:

    eu nu folosesc decat rar serumuri. am 2 de la shiseido
    (erau noi si furate, eu le-am luat pe un pret de 20 de ori mai mic ca vanzatorul nu stia ce vinde) dar le folosesc rar pt luminozitate…de fapt ar trebui sa ma grabesc sa nu expire :)))
    mi se pare ca sunt bune atunci cand incepi sa ai tenul mai matur dar si mult mai multi bani in portofel..

  2. […] ten si baza gatului “Tightening and Sculpting” (exclusiv Sephora, 339 lei). Cum spuneam intr-un alt articol, mi-a placut si serul din aceeasi […]

  3. alexia says:

    Foarte fumos articolul si produsele bune dar …scumpee
    Si serumurile de la http://www.skin79.ro ar trebui sa le avem in vedere pentru ca e greu sa gasesti ceva original si de caliate la un pret bun.
    Au setul de 3 serumuri de 30 gr la numai 150 lei.Vitamina c,colagen si aminoacizi ,un adevarat tratament care lucreaza in profunzime,binenteles dupa o curatare temeinica cu bb cleancer si pealing enzimatic.

    Cei de la skin79 au si alte serumuri din gama cosmetice complete ca ex serumul de melc concentratie 95%,serumul syn-ake,veninul de vipera elvetian,serumul de inchidere a porilor,serumul antipete .Gamele au masca,creme,lotiuni,si binenteles faimoasele si frumoasele BB creme de la skin79.ro

  4. Olivia says:

    Alexia-doll, in unele cazuri, calitatea este dezvaluita, in prima faza, si de pret. In unele cazuri. Multumim pentru recomandari, sunt binevenite 🙂

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.