Esti aici: Home // Editorial, Istorii de beauty, Lifestyle, Reviste glossy // Revista Femeia. Frumuseţe. Sinceritate

Revista Femeia. Frumuseţe. Sinceritate

femeia. august 16, papusa ruseasca

Traseul profesional al vieţii mele a început să fie desenat cam din clasa a cincea – am ştiut la ce liceu îmi doream să dau şi era foarte clar pentru mine că vreau să studiez la uman. Împotriva dorinţei părinţilor mei, am urmat o clasă de limbi străine, deşi intrasem şi la profilul real. Din clasa a noua am ştiut că vreau să dau la Jurnalism şi că vreau să activez în presa scrisă, iar din anul I la Universitatea Media am ştiut că vreau să continui în lumea glossy şi să scriu despre frumuseţe.

frumusetea

Iată-mă astăzi, la aproape 32 de ani şi cu mai bine de 10 ani de experienţă în domeniul frumuseţii, la fel de curioasă, de interesată, de fascinată şi cu fiecare zi mai îndrăgostită de lumea beauty. Schimb preferinţele, însă constanta rămâne. Poate că în unele luni accentul va cădea pe îngrijirea pielii (subiectul adorat), poate într-o perioadă iubesc să scriu despre machiajul natural, despre îngrijirea sprâncenelor, despre proceduri estetice precum epilarea cu laser (şi de ce este diferită de IPL, de exemplu), despre suplimente alimentare menite să ajute la menţinerea tinereţii, despre beauty gadgets, ah, cât de ofertantă este lumea frumuseţii!

Frumuseţea, în cazul meu, înseamnă muncă, timp liber, scriitură, recomandări telefonice (prietenele ştiu ce zic!), îngrijire, înseamnă documentare, zâmbete, înseamnă toate prietenele mele frumoase din toate punctele de vedere, contactul cu oameni extraordinari care aduc beneficii nepreţuite viitorului cosmeticelor, înseamnă dragoste.

program de transformare

Am scris aceste rânduri ca o reamintire cu zâmbet – frumusețea este încredere și curajul de a învăța ceva nou. Despre toate acestea vorbește și clipul de mai jos din Tabăra de Frumusețe, realizat de revista Femeia. împreună cu Avon. #programdetransformare

Amintiţi-vă să treceţi pe lista de cumpărături revistele glossy, merită citite şi vă vor bucura privirea şi sufletul – Femeia. de august este acum la chioşcuri.

Vă îmbrăţişează cu beauty vibes,

O Păpuşă ce iubeşte frumuseţea în toate formele sale

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Revista Femeia. Frumuseţe. Sinceritate "

  1. Ioana A. says:

    Cât de frumos ai scris <3 Nu stiu de ce, dar ma motiveaza super mult oamenii care au stiut de la început ce vor sa faca cu viata lor, cred ca îi asociez cu un ideal pe care nu îl voi atinge niciodata, pentru ca eu sunt haosul în persoan? :)) Bine, nici nu pot spune ca nu îmi place situatia si încerc sa ma schimb, dar uneori simt nevoia de putina organizare în viata. Pupici! :*

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.