Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Bucuresti, Lifestyle, Location review, Luxury, Make-up, Manichiura // Top Beauty Trade Show, 1-4 octombrie

Top Beauty Trade Show, 1-4 octombrie

Mă grăbesc să împărtăşesc cu voi una dintre cele mai bune beauty ştiri de anul acesta: între 1-4 octombrie are loc Top Beauty Trade Show, la Top Line, ediţia a doua.

Adresa

Deşi evenimentul se adresează în mod special comunităţii de profesionişti din industria produselor de înfrumuseţare din România, eu vă scriu din calitate de păpuşă ce merge de cel puţin 3 ori pe an la magazinul de pe Regina Maria nr. 14, pentru aprovizionare personală – este un excelent motiv de a merge la cumpărături de produse cosmetice profesionale, la super-preţuri în aceste zile, în ofertele speciale regăsindu-se reduceri de până la 80%.

Programul celor 4 zile

Programul magazinului în cele patru zile de eveniment este 09-20:00, iar cursurile, demonstraţiile şi toate acţiunile speciale se desfăşoară între 09-18:00 până duminică, inclusiv. Programul detaliat şi complet se regăseşte aici, alături de alte surprize: formulare de concurs, de înscriere la acţiunile pregătite etc.

Printre brandurile care se află în portofoliul Top Line se numără: Moroccanoil, O·P·I, Joico, Vitality’s, Alessandro, GNC, Guinot, Babor, Depilève, Mary Cohr, Kryolan, Tigi şi altele.

Această păpuşă merge să pregătească lista de cumpărături şi vă salută,

O păpuşă care utilizează produse profesionale

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.